TECRÜBELİ ARKADAŞLAR YARDIM

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
maşallah çok güzel bir dişi, bence yanına bir an önce bir erkek al,yavruluktan çıkmış ama çok az bir süresi daha var.erkekle iyi anlaşırsa 3-4 aya yavru alabilecegini düşünüyorum

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
FORMÜL BU  EE DAHA NE DURUYORSUN EŞ BAKMAYA HADİİİ  :)
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
güzel bir çekoslavak dişi, ayrıca ev ortamında bu kuşlar 1 yaşını doldurmadan yumurtlamaz, kızıştırmak için şuan bişey yapmayın önce bir eş alın

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Abi kuşu götür eş alacağın yere. (Bence oturduğunuz şehirde forumdan bir üretici bulun ondan alın yeni kuşu, petshopa güven olmaz.) Senin kuşunu beğendiğin erkeklerin bulunduğu bir kafese koyun. 10-15 dk. seyredin. Anlaştığı öpüştüğü kuşu alın.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Abi kuşu götür eş alacağın yere. (Bence oturduğunuz şehirde forumdan bir üretici bulun ondan alın yeni kuşu, petshopa güven olmaz.) Senin kuşunu beğendiğin erkeklerin bulunduğu bir kafese koyun. 10-15 dk. seyredin. Anlaştığı öpüştüğü kuşu alın.
Efekan güzel açıklamış aynen böyle yapmanızı tavsiye ederim.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Anlaşılır. 10-15 dakikada değil 5 dakikada bile anlaşılır. Yanına gittiği, ilgi gösterip öpüştüğü kuşu alın. Ama güvendiğiniz bir yerdeyse (gerek yok ama) 1 gün bırakın kuşu gelin tekrar gözlemleyin. İlgi gösterdiği kuşu alın.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
İnanın anlarsınız ben bir erkek kuşuma dişi almak için bir üretici arkadaşa götürdüm bir dişiyi beğendim dedim şunu bir deneyelim olmazsa aralarına erkeği atar anlaştığını alırız dişi erkeğin yanına atılır atılmaz çiftleşmeye çalıştı yakınlaştığı bir erkek olur bunu anlarsınız 10-15 dakika izleyin yeter.

uzeyir cekicoglu

Takipçi Üyemiz
Adı
uzeyir
Soyadı
cekicoglu
ÜSTADLARIM SARIŞINIMIN YANINA Bİ ARKADASIMDAN ERKEK ALDIM FAKAT ERKEK SARISINA NAZARAN BİRAZ BÜYÜK. İLK GÜN İTİBARİYLE GÖZLEMLEDİĞİM BİZİM DİŞİ ERKEĞİ KOWALIYO. SİZCE BUNLAR EŞ TUTARLARMI YADA EŞ OLMALARI İÇİN  NE YAPMAM GEREKİR YORUMLARINIZI SİZ ÜSTADLARDAN BEKLİYORUM. TEŞEKKÜRLER

Üzeyir ÇEKİÇOĞLU' Alıntı:

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
maşallah güzel bir erkek almışsınız. dişinizde çok güzel. bundan sonra yapmanız gereken tek birşey var oda yuvalığı takıp sabırla beklemek  friend

uzeyir cekicoglu

Takipçi Üyemiz
Adı
uzeyir
Soyadı
cekicoglu
teşekkürler ama aynı kafeste durmuyolar. dişi kafes içinde ısırıyo erkekte cok tedirgin oluyo ama dısarı cıkardığım zamn ewin içinde 4 dönüyolar :d