tecrübeli ustalar bakabilirlermi zahmet olmasa (resim ekledim)

haziranyagmuru

Yeni Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
doğu
bende bu sevimli kuşları besliyorum ve tüm besleyenler gibi artık torun sahibi olmak istiyorum öncelikle kuşları elden aldım cinslerini bilmiyorum anlayan hayrına bir baksın çift gibiler oynaşıyorlar ama daha iş yok erkek yuvaya giriyor takırtı yapıyor sonra öpüşme var ama devamı yok ne olur sizce beklemelimiyim
ikinci sorum bir çift daha alacam çift yumurtalı yavru çıktı çıkacak çıktığı zaman alsam eve getirsem sıkıntı olurmu yada şimdi getirsem ne olur bana karanlıkta getir dediler o zaman sorun olmazmış doğrumudur ne yapmalıyım
foto yüklenmiyor ;(
http://b1301.hizliresim.com/15/d/hwqyh.jpg 

http://b1301.hizliresim.com/15/d/hwr21.jpg

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
ilk soruna resimi yüklediğin zaman cevap verilebilir

2.soru içinse yavrular çıksın ondan sonra eve getir getirirken örtü ile üstünü örterek getir ve kafesi evde başının üstünde olacak şekilde as

haziranyagmuru

Yeni Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
doğu
sağolun ustadlar yavru çıkınca getirecem artık

petsıhoplara güvenmiyorum tabi hepsi bir değil iyi fiyat veren var ama şüphe ediyorum örneğin bu gün gittim adam gösterdi iki çift bunlar çift dedi yumurta verdiler dedi ama istersen değiştirilim erkeği diyor yeni erkek olsun diyor sonra yuvanın dışında yumurta vardı bak yumurta onlardan düşürmüşler falan dedi ama hiç şaşırma üzülme yok adamda açıkçası samimi gelmedi
ingiliz kırığı çifthane kafes herşeyiyle 100 tl dedi

-orhan--

Takipçi Üyemiz
Adı
Orhan
Soyadı
ESKİCİOĞLU
Her söylenene inanma özellikle pet-shopsa çakallık üst düzeyde adamlar bozuk yumurtayı yuvaya koyarak çiftlerin yumurtası diyebiliyor yada iki erkeği öperken gördüm diye bunlar çift diyecek kadar cesaretli olabiliyor.Bence resimdeki kuşlarınız gayet güzel kızışmış bir dişi ve erkek rahatsız etmeyin yakın zamanda inşallah yumurtlarlar.Takım sayınız arttıkça yavru alma şansınız o derecede artar.Koloni halinde yaşayan canlılardır muhabbet kuşları.Sesleri duydukça birbirlerinden etkilenerek yavru sayısı artabiliyor ancak burada en önemli faktörün siz olduğunu unutmayın.Kafes düzenleri,ortam,yem,mama,rahatsız edilme vs her şekilde sorumluluğu size ait :)

muyar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.leenglish.com
Adı
Mehmet
Soyadı
Uyar
Ustalarımız daha iyi bilirler ama bana hem İngiliz kırığı hem eş hem de her malzemesi dahil 100 TL bana pek inandırıcı gelmedi. Bence bildik, güvenilir yerden almanız daha iyi olur derim :)

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
Mehmet UYAR.' Alıntı:
Ustalarımız daha iyi bilirler ama bana hem İngiliz kırığı hem eş hem de her malzemesi dahil 100 TL bana pek inandırıcı gelmedi. Bence bildik, güvenilir yerden almanız daha iyi olur derim :)

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Mehmet UYAR.' Alıntı:
siz sitede fiyatları uçuk yazanlara bakmayın en baba ingiliz kırığı kuş 35-45tl aralığındadır fiyat gayet normal

Tuncayy

Takipçi Üyemiz
Adı
TUNCAY
Soyadı
YAKIŞIKLIER
Kemal AKBULUT' Alıntı:
beklemen ve sıteden çalışman lazım
HAZIR TAKIM GUVENDIĞIN BIR URETICIDEN ALAIRSAN SIKINTI OLMAZ KUŞ SAYISI ARTTIKÇA VERIM YUKSELIR SLM

haziranyagmuru

Yeni Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
doğu
Ele gelmiyor o gri çok huysuz kaçıp duruyor disi hareket ler sergiliyor ama tabi siz daha iyi bilirsiniz şimdi ışteyima akşam cekecegim pek otmuyor

ferhat_

Yeni Üyemiz
Adı
FERHAT
Soyadı
AKPINAR
kuşlar mavi erkek gri dişi kardeşim bu kuşlara beklememn lazım ama dediğin gibi yanına bi kaç çift daha getirirsen çifleşmeleri daha çabuk olacaktır

haziranyagmuru

Yeni Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
doğu
Bu gün yumurtalı çift alacam güvenmiyorum ama yapacak birşey yok tanidik olmayinca böyle bursadan yardımci olabilecek varmi daha önce yavru büyütmüş çift verebilecek bekliyorum

haziranyagmuru

Yeni Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
doğu
Bu gün yumurtalı bir çift alıyorum artık bursadan yardımcı olabilecek varsa mesaj bekliyorum damızlık bir çift almak istiyorum hint bülbülü de olabilir damızlık hiç bulamadım yavru veriyorlar hep