TEK BESLENMİŞ MUHABBET KUŞLARI

recepacar

Takipçi Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Acar
ARKADAŞLAR S.A CÜMLETEN

BİR KONU HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTIYORUM SİZLERDEN

YAKLAŞIK 1.5 YAŞINDA BİR ERKEK MUHABBET KUŞU GELDİ TEYZE OĞLUNDAN BANA, BU KUŞ 3-4 KELİME BİRŞEY KONUŞUYOR VE DIŞARI ÇIKARTTIGIMIZ ANDA OMUZUM BAŞIM SIRTIM VE ELIM HARICINDE HIC BIR YERE KONMUYOR ELDEN AZGIZDAN SEN NE YERSEN O DA ONDAN TIRMIKLIYOR...
BU KUŞUN YANINA YAKLASIK 1 YAŞINDAYKEN YAVRU BIR MUHABBET DAHA ALMIŞLAR DİŞİ DİYE, YALNIZ ODA ERKEK ÇIKMIŞ, O KUŞADA OKUMA YAZMA ÖĞRETMİŞ BU BANA GELEN KUŞ YANİ ODA KONUŞUYOR... :)

ŞİMDİ BU KADAR DETAYI NEDEN YAZDIN DEMEYIN, ÖZELLIKLE YAZIYORUM KI TAM BILGI ALAYIM...

BU KUŞU BEN ÇİFTLEŞTİRMEK İSTİYORUM AMA DUYDUGUM KADARI ILE TEK YAŞAMAYA ALISAN KUSLAR ÇİFT OLAYINI KABULLENMIYORMUŞ BU DOĞRUMU ACABA BUNU ÖĞRENMEK İSTİYORUM VE BU KUŞU ÇİFTLEŞTİRMEK ZOR OLURMU VE EŞ SEÇERKEN DAHA ÖNEMLİ BİR ORTAM HAZIRLAMALIMIYIM...

ŞİMDİDEN VERMİŞ OLDUGUNUZ CEVAPLAR İÇİN TEŞEKKÜR EDERIM...

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
bazen eşleşmeme gibi durumlar olabilir fakat genelde eşleşirler çünkü doğasında var  :)

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Söyle söyleyim benim de konuşan ve saydığın bütün özelliklerin aynını yapan bir kuşum var zaman içinde 3 değişik dişi koydum yanına ama çiftleşme ve eş tutma olayı olmadı sürekli benimle ilgileniyor ve şuanda tek kafesinde.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Evcilleşmiş muhabbet kuşları genelde zor eşe gelirler

babaçi

Takipçi Üyemiz
Adı
Coşkun
Soyadı
TIKIZ
Varsa geniş bir salmaya koyun diğer kuşların arasında bir süre geçirsin.Bu şekilde bir erkeği 3 defa farklı dişilere eş attım dönüp bakmadı bile.Bende umudu kesip salmaya attım,bir süre sonra baktım ki genç dişilerden biriyle anlaşıyor.Kafese aldım ve gayet sağlıklı yavrularınıda aldım.

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
genel olarak ele alışmış insanlarla daha çok vakit geçirmiş kuşlar çifleşme sorunu yaşayabiliyorlar