tek gözde kapanma

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
öncelıkle herkese merhaba.dun aksam 1 çittımın erkegınde tek gözunde kapanma ve sulanma oldugunu fark ettım.hafıf bır akıntı vardı.ama keyfı yerınde gıbıydı.pek anlayamadım.ustalardan yardım gelırse cok sevınırım?

ozgurdemirbas

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Demirbaş
Talaş fln varsa yuvalıkta talaş kaçmış olabilir veya toz  yavrularda oluyor genelde

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
hayır yuvalık daha yok.salmadan yenı cıftte attım cıftımı.1ay oldu.ve daha yuvalık takmadım

ozgurdemirbas

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Demirbaş
Tek göz hastalığı olabilir siteden araştırabilirsin. Bulaşıcıdır. Göz yaşı ile tozla taşınıp diğer kuşlarına bulaşabilir. Tedavisi mümkün antibiyotik ve multivitamin takviyesi gerekli kuşu karantinaya alıp tedavisi bitene kadar aynı ortamda bırakmamanı öneririm. Şayet öyleyse tabi. Veteriner görmeden birşey soylemek yanlış olur. 

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
ozgurdemirbas' Alıntı:
Tek göz hastalığı olabilir siteden araştırabilirsin. Bulaşıcıdır. Göz yaşı ile tozla taşınıp diğer kuşlarına bulaşabilir. Tedavisi mümkün antibiyotik ve multivitamin takviyesi gerekli kuşu karantinaya alıp tedavisi bitene kadar aynı ortamda bırakmamanı öneririm. Şayet öyleyse tabi. Veteriner görmeden birşey soylemek yanlış olur.
tesekkur ederım gercekten.gözde bı sıslık görmedım normaldı özellıkle baktım sısmı dıye.yarın tekrar bakıcam devam edıyormu dıye kapanma akıntı.

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
Murat Kanbur' Alıntı:
geçmiş olsun...
sagolun.kuşta bıdefa farkettım tek gözunde kapanma ve sulanmayı.takıp edıyorum ama bıdaha olmadı.ılac kullanmadım daha beklemedeyım