tek kalan dişi kuşun yumurtlaması

scdemirbas

Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
can
arkadaşlar bir çiftim tek yavruları varken bir sabah baktıgımda erkek kuşum ile yavru yuvalıkta ölmüşlerdi. çok üzüldüm. dişi kuşum da yanlız kaldı diye üzülürken dişi kuşun yuvalıgı aradıgını düşünerek geri taktım 1eylül de yeniden yumurta yaptı.
1 acaba dişi kuşun tek kalması sıkıntı mı?
2 yanlarına bır erkek koysam mı?
3 dişi yumurtadan çıkacak yavrulara bakabilir mi?

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Ölen kurlarınız için çok geçmiş olsun . Dişi  erkeğin ölümünden kaç gün sonra yumurtladı . Yumurtalar döllenmişse yavrular çıkar ve dişi kuş tek başına yavrulara bakar . Yanına yeni erkek koymanızı tavsiye etmem . 

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Fatih MANSIZ' Alıntı:
Ölen kurlarınız için çok geçmiş olsun . Dişi  erkeğin ölümünden kaç gün sonra yumurtladı . Yumurtalar döllenmişse yavrular çıkar ve dişi kuş tek başına yavrulara bakar . Yanına yeni erkek koymanızı tavsiye etmem . 
katılıyorum kayıplarınız için üzgünüm..

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Bencede erkek kuş koymayın dişiye iyi bakın vitaminini mamasını verin o kendide büyütür yavrularını. Ölen kuşların inşallah bir hastalıkları yoktur neden öldükleride önemli dişiyi ve yavruları kaybetmezsiniz inşallah.

scdemirbas

Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
can
iyi dilek ve tavsiyeleriniz için sağolun. ben izinde idim. kusun ne zaman oldugunu cıftlerşip cıftleşmediklerini bilmiyorum.acaba yavrular tamam landıktan sonra verim alabılırmıyım

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Nurettin MEMİŞOĞLU' Alıntı:
dişi kuş öldürmesin,,zira dişilerin bazen erkeği öldüklerini  duymuştum..
dişi erkeği öldürdüğünde kafes kan olur, yani belli olur...