Tek Kuşuma Eş aldım

garip_dj

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.muratgullu.com.tr
Adı
Murat
Soyadı
Gullu
Merhaba arkadaşlar bana alışık olan ve konuşan muhabbet kuşuma eş aldım.Aslında pek niyetim yoktu ama pek ilgilenemediğimden kıyamadım tek başına durmasına.Kuşum erkekti dişi aldım tam kızışmış durumda gagası kırmızı acaba yuvalığı takmalımıyım yoksa biraz birbirlerine alışmalarını beklemelimiyim.Geldi geleli pek bi sessiz bu gün biraz dışarı çıkardım baya uçtu yoruldu . Fikirlerinizi bekliyorum üstatlar birde konuşan muhabbet kuşum acaba konuşmayı unutur mu ?

dr_sancar

Takipçi Üyemiz
Adı
sancar
Soyadı
varol
Öncelikle hayırlı olsun.Yuvalık takmak için biraz bekleyin.Konuşmayı unutmaz çünkü söylediği kelimeleri bilinçi değil ezberden ötme şeklinde ses olgusu olarak söylüyor.Yalnız yeni kelime öğrenmesi azalacaktır.Tecrübeyle sabit.

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
kuşların çiftleşmesini istiyorsan dışarı salma ve fazla rahatsız etme inşAllah sonuca ulaşırsın fakat insana alışık kuşların eş tutması biraz zor. yem kusmalarıda iyiye işaret yuvayı takabilirsiniz eğerki kusuyorlarsa birbirlerine.

garip_dj

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.muratgullu.com.tr
Adı
Murat
Soyadı
Gullu
Furkan GÜMÜŞ' Alıntı:
kuşların çiftleşmesini istiyorsan dışarı salma ve fazla rahatsız etme inşAllah sonuca ulaşırsın fakat insana alışık kuşların eş tutması biraz zor. yem kusmalarıda iyiye işaret yuvayı takabilirsiniz eğerki kusuyorlarsa birbirlerine.
Sürekli değil ama arada kusuyor yem hocam.

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
o zaman biraz zaman verin kuşlara birbirlerine iyice alışsınlar dişinin kemirmesi fazlalaşınca ve kalamar kemiğini fazla tüketmeye başlayınca takabilirsiniz. kolay gelsin.

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
elinize alıp kontrol edin emin olmak için poposuna hafif dokunun varsa hissedeceksiniz zaten sakın bastırmayın hafifçe kontrol edebilirsiniz.

garip_dj

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.muratgullu.com.tr
Adı
Murat
Soyadı
Gullu
Murat GÜLLÜ' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar bana alışık olan ve konuşan muhabbet kuşuma eş aldım.Aslında pek niyetim yoktu ama pek ilgilenemediğimden kıyamadım tek başına durmasına.Kuşum erkekti dişi aldım tam kızışmış durumda gagası kırmızı acaba yuvalığı takmalımıyım yoksa biraz birbirlerine alışmalarını beklemelimiyim.Geldi geleli pek bi sessiz bu gün biraz dışarı çıkardım baya uçtu yoruldu . Fikirlerinizi bekliyorum üstatlar birde konuşan muhabbet kuşum acaba konuşmayı unutur mu ?
Güncel.