Tek Yumurta ikizi

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Çiftlerimden birinde normalden iki kat büyük bir yumurta var.Arada başıma geliyor genelde boş oluyor.Bu seferde öyle olduğunu düşündüm.Ama bugün kontrol sırasında farkettimki iki yavru var içerisinde yaklaşık 5-6 günlükler daha önce başıma gelmemişti.Yaşayacaklarından pek ümidim yok.Daha önce başına böyle bir durum gelmiş arkadaşlar varmı. İllaki vardır asıl merak ettiğim bu şekilde bir yumurtadan canlı yavrular alan oldumu.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Remzi Bey çok ilginç bir durum inşallah yavruların ikiside çıkar ve sağlıkla büyür.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Remzi bey hakikaten çok ilginç daha ilk defa duydum inş. yavruların ikiside çıkar ve büyürler .. :)

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Bir yumurtada iki kalp atıyor video yada resmini çekebilirsem koymayı düşünüyorum

gokcencelik

Uzman Üyemiz
çok güzel bir olaay inşallah hayata tutunurlar ama neden yaşayacaklarını düşünmüyorum dediniz öyle mi oluyor? ben daha önce forumda ikiz yavrularının fotolarını koyanlara rastlamıştım.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Çok ilginç gerçekten Rabbimin hikmeti.
Aynen ilk defa tanık oldum :):)  maşalah inş ikiside çıkar yumurtadan .. Tabi biraz küçük olacak diğer yavrulara göre :D

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
Tavuk yumurtalarında kuluçka sırasında iki yavrunun da sağlıklı büyüyüp geliştiğini fakat kuluçkanın son günü yavruların yumurta kabuğunu kıramadıklarını ve içeride öldüklerini duymuştum fakat muhabbet kuşlarında nasıl olur bilemiyorum.

mustafaozden2

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Özden
Birçok defa karşılaştığım bir durum ama maalesef yavruların hiçbiri çıkmadı...İnşallah sizinkiler çıkar ve sağlıklı büyürler...

kocan

Takipçi Üyemiz
Adı
adem
Soyadı
koçhan
benim bir arkadaşımda güvercin iki tane yumurtluyor yumurtanın bir tanesi boş diğer yumurtadan iki tane yavru çıkıyor