Tekirdağ İlker Ertürkü Ziyaret

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Tekirdağdan Kamil ile beraber İlkerin Yanına Geldik İlkerin Üretim Hanesinde Üretim İle İlgili Bilgileri Paylaştık Daha Sonra İlker Bizi Güzel Bir Et Tesislerine Getirdi 3 Günlük Et Yedirdi Herşey İçin Teşekkür Ederim

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Maşallah çok temiz ve düzenli bir üretimhane.Ayrıca papağan balıklarıda çok güzel.Bu arada Selahattin abi afiyet olsun etler lezzetliydi galiba.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
abi o 4. fotodaki suluğun içerisinde demirmi folyomu ne var o nedir takıldım ben ona :)

polarci

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
paşalar
maşallah abicim cok guzel yerin var ilker  abicim boyle resımlerı paylaştıkça  ozendırıyosunuz insanı fazlasıyla  he bu arada afiyet olsun şu aralar dikkatimi çekiyo nerde et var kuzu var sofra var selahattin abim oralarda :)))  afiyet bal şeker  olsun

E

elaziz2316

Guest
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
İstanbulda hava bozuk olduğu için sabah ani karar verdim tek başıma yola çıktım :(
    Selahattin abi, İlker bey'e çok masraf olmasın diye tayfayı almadan gitmiş. Afiyet bal şeker olsun, yarasın yedikleriniz.

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
Üretimhaneniz çok düzenli ve güzel bizleride özendiriyorsunuz :)) birliktelik ve dayanışma çok çok güzel..tebrikler

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
AFİYET OLSUN ABİ ARKADAŞLAR ÜRETİMHANEMİ EVDEKİ YERİMDEN DÜKANIMIN YANINA TAŞIDIM SELAHATTİN ABİNİN BİZE OLMASI GEREKENLERİ SÖYLEMESİ VE FİKİR ALIŞ VERİŞLİ BİRGÜNDÜ İNŞALLAH BİRGÜN HEPİNİZİ BEKLERİM

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
İnşaallah bizlerede nasip olurda gelebiliriz İlker bey. Maşaallah üretimhaneniz çok düzenli bol yavrulu üretimler diliyorum.