tekrar birleştireyimmi

muhabbet19

Uzman Üyemiz
Adı
recep
Soyadı
uyan
2 kuluçkadır boş yumurta yuvalıktan dolayımı diye düşündüm tam yatamıyomu  yumurtaların üstüne diye

muhabbet19

Uzman Üyemiz
Adı
recep
Soyadı
uyan
sizin paylaştığınız kuşlara baktım aynı benim dişi ve erkeğin kopyası  :) :)

muhabbet19

Uzman Üyemiz
Adı
recep
Soyadı
uyan
kuşları bugün  birleştirdim ama ikiside durgunlaştı sessiz bir şekilde duruyorlar kafeste

muhabbet19

Uzman Üyemiz
Adı
recep
Soyadı
uyan
hala sessiz duruyorlar erkek kendi başına konuşuyor dişi yanına yaklaştırmıyor erkeği  normalmi bu durum

muhabbet19

Uzman Üyemiz
Adı
recep
Soyadı
uyan
pet shopa e vitamini almaya gittim ama bulamadım deep multisol vitamini vardı onu aldım içinde e vitamini var bu vitimini ne kadar kullanmalıyım bide üzerinde 100ml 20 damla diyor çok değildimi bu ben 5 damla koyuyorum orta boy suluğa

muhabbet19

Uzman Üyemiz
Adı
recep
Soyadı
uyan
dişinin ceresi kahrengi kızgın durumda ama yuvalığa hiç ilgi göstermiyor  yuvalığı değiştirdim bundan kayanaklanıyor olabilirmi

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
arkadaşım sürekli durum güncellemesi  yapıyorsun... öle olmazki yahu..  ayrı tuttun bir arada bırakta yerlerini benimsediklerinde gerekeni onlar yapacak... biraz sabırlı ol... rahatsız etme yahu...

mustafa alaca

Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
ALACA
ayrı yerde beklediler şimdi tekrar buluştular. alışmaları belli zaman alacaktır. sabretmek gerek. belki 2 hafta belki 2 ay..

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
seni anlıyorum fakat öle bir hal oluyorki kuşlarda rahatsız oluyor, etrafındakilerde...  öle pat üflemekle yavru olmuyorki...  bende eş olmayan iki kızışmış kuş aldım... hemde o biçim kızgın...  2 hafta oldu  bekliyorum...  sabırla...  yavaş yavaş birbirlerine alışmaya başladılar...  vakti gelince olan olacaktır inşaallah...  sende öle olmalısın... şimdi sakin bir odaya al ve sabırla sadece yem su mama vs  değiştir ve fazla rahatsız etme...

ha baktın bayağı bir süre olmadı demekki birbirine uymuyor...