Hakan_21
Uzman Üyemiz
hepiniz çok sağolun arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum...
Fikret SAĞ' Alıntı:hayırlı üretimler olsun
Gökhan YILMAZ' Alıntı:Hayırlısı olsun. Bereketli üretimler
Hakan bey kaç çiftle üretime başladınızHakan KAPLAN' Alıntı:şimdilik hiç bir sorun yok ilk yumurtalar gelmeye başladı bir erkeğin iki dişiyle çiftleştiğini gördüm bakalım neler olacak
Serkan SİPAHİ.' Alıntı:inşallah istediğin gibi olur
Beklerim abi herzaman baş tacısınİhsan ÖZBAY' Alıntı:hayırlı olsun hakan ım en kısa sürede ziyaratine gelecegim inşallah
30 dişi 25 erkek şuan sadece salma üretimi yapıyorum... İlerleyen zamanlarda sağlam yavrularımla kafes üretiminede başlayacağım İnşallah .... kuşlar 5 6 aylık genç kuşlar....Fatih MANSIZ' Alıntı:Hakan bey kaç çiftle üretime başladınız
Evet malesef öyle 2 dişide bu sıkıntı var diğer dişilerde problem yok gibi şuanErhan KİRET' Alıntı:vayy anasını çok enterasanbende merak ettim inş kısa zamanda bien üstadlar cevaplar hakan bey.
sanırım bu konu hakkında yardımcı olabilecek kimse yok.Hakan KAPLAN' Alıntı:Salma üretiminde deneyimsizim ve bu ilk arkadaşlar şöyle bir problemim var bir yuvalıkta yumurtlayan dişi 1 yumurtasını bıraktığı yuvalığı terkedip başka yuvalığı sahiplenmiş orda yumurtlayacağını düşünüyorum bunun sebebi ne olabilir ne yapmalıyım acaba ? diğer bir dişide 2 yumurta bıraktığı yuvadan vazgeçip başka bi yuvada 1 yumurta yapmış orda devam edecek gibi
icon_think
hakan bey hayırlı olsun salmanız çok güzel olmuş bende salmada üretim yapıyorum sorunuza gelince bazı dişiler hangi yuvayı alacağına karar veremediğ iiçin 1 kaçtane yuvaya yumurta bırıkırlar bu çok nadiren olur dişi hangi yuvayı aldıysa takip edin yumurtaları orda toplarsınız bütün kuşlar yuvalıklarını alıp yumurtlayana kadar bazen dişiler aynı yuvalığı seçer yuvalık kavgası çıkar çok iyi takip etmeniz lazım salmayı oturta bilirseniz kafese göre çok daha verimliHakan KAPLAN' Alıntı:sanırım bu konu hakkında yardımcı olabilecek kimse yok.
çok sağolun teşekkür ederim öyle yapacağım yumurtaları toplayacağım bakalım ne olacak şimdilik yuvalık kavgası yok bütün kuşlarımda birlikte büyüyen kuşlarAhmet TATLIPINAR' Alıntı:hakan bey hayırlı olsun salmanız çok güzel olmuş bende salmada üretim yapıyorum sorunuza gelince bazı dişiler hangi yuvayı alacağına karar veremediğ iiçin 1 kaçtane yuvaya yumurta bırıkırlar bu çok nadiren olur dişi hangi yuvayı aldıysa takip edin yumurtaları orda toplarsınız bütün kuşlar yuvalıklarını alıp yumurtlayana kadar bazen dişiler aynı yuvalığı seçer yuvalık kavgası çıkar çok iyi takip etmeniz lazım salmayı oturta bilirseniz kafese göre çok daha verimli