Tekrardan Burdayım

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Bir çoğunuz farketmiştir uzun zamandır pek sık foruma giremiyordum girsem bile hiçbir konuya cevap vermiyordum. Çünkü 3 ay önce 8 sene çalışmış olduğum işten ayrılmıştım ve başka bir firmada işe başlamıştım yeni işimin haddinden fazla yoğun olması sebebi ile siteye giremez oldum ayrıca bu yeni işimin çok fazla yoğun olmasından dolayı kuşlarıma bile zaman ayıramaz yem su veremez oldum durum böyle olunca yeni işimden istifa ettim ve eski çalışmış olduğum yere geri döndüm kısaca tekrardan burdayım.

Bu kısa ayrılık için sizlerden affımı istesem çok şey istemiş olmam inşallah.

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Tamam abi ne demek lafımı olur bir kilo baklavanın yavuz abi çiğ köfteleri yaptığında bir koşu gider alırım  8) smileki smileki smileki

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Cemal bey ayrılma sebebiniz kuşlara vakit ayıramamakmıydı yoksa haddinden fazla yoğunlukmuydu tam olarak?

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Selahattin abi bende mahsus öyle dedim zaten  rotfl rotfl rotfl pazar günü tatlıyı yeriz abi lafımı olur :)

Yavuz abi görsün nasıl alınıyor :)

İşimden ayrılmamanın sebebi düzenimin bozulması, evi artık otel gibi kullanıyor olmam, kuşlarıma evime zaman ayıramam iş ortamamın bozuk olması bu gibi bir çok sebep yüzünden istifa ettim.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
CemaL TANIŞ' Alıntı:
Bir çoğunuz farketmiştir uzun zamandır pek sık foruma giremiyordum girsem bile hiçbir konuya cevap vermiyordum. Çünkü 3 ay önce 8 sene çalışmış olduğum işten ayrılmıştım ve başka bir firmada işe başlamıştım yeni işimin haddinden fazla yoğun olması sebebi ile siteye giremez oldum ayrıca bu yeni işimin çok fazla yoğun olmasından dolayı kuşlarıma bile zaman ayıramaz yem su veremez oldum durum böyle olunca yeni işimden istifa ettim ve eski çalışmış olduğum yere geri döndüm kısaca tekrardan burdayım.

Bu kısa ayrılık için sizlerden affımı istesem çok şey istemiş olmam inşallah.
  HOŞGELDİN CEMAL

blueziya

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.ziyagokkaya.com
Adı
Ziya
Soyadı
GÖKKAYA
Tekrardan hoşgeldiniz diyelim Cemal bey;
Merak ettim bu forumda işi sadece muhabbet kuşu üretimi olan kimler var yada herkesin bir işi varda ek olarak bu işlemi uğraşıyor.
Selahattin abinin mesajlarını tanıtım videolarına bakıyorum sanki bir fabrika gibi tesisi var.
bir çok kişininde büyük üretimhaneleri var. ekmeğini sadece kuş üretiminden kazanan kimler var ? confusedtw

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
CemaL TANIŞ' Alıntı:
düzenimin bozulması, evi artık otel gibi kullanıyor olmam, kuşlarıma evime zaman ayıramam iş ortamamın bozuk olması bu gibi bir çok sebep yüzünden istifa ettim.
  İyi yapmışsın Cemal.. Hayırlısı olsun.. Yeniden HoşGeldin..

ekrem mehmet

Yeni Üyemiz
Adı
ekrem mehmet
Soyadı
ekrem mehmet
selam

Cemal kardeşim hakkında hayırlısı olsun. seni buralarda görmek çok güzel. yoğun iş temposunu bilirim robot olsa yayı vidası atar. terkar evine hoşgeldin.

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Hoşbuldum sağolun.

Nurettin abi aynen dediğin gibi robot misali çalışıyordum ama patron milletine yaranılmıyor. Çalışma saatleri için  hep fedakarlık bekliyorlar ama maaş konusunda onlar fedakarlıkta bulunmuyor :)

Serkan bence gel pazar günü çünkü haftaya yapılacak olan çiğ köfte hayalin suya düşecektir :) ben çoooook duydum bu hafta yapacam veya bir dahaki hafta yapacam dediğini yavuz abinin. Demedi deme haftaya pazar doğum günü var yavuz abinin çiğ köfteler yalan olur  smileki smileki smileki.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Hoşgeldin Cemal yokluğun fazlasıyla belli oluyordu