Teksas lacewing

NuhAli

Yeni Üyemiz
Adı
Fatih
Soyadı
Aksoy
Merhaba üstatlar;
Ben teksas veya lacewing fallow show arıyorum elinde olan arkadaşlar yardımcı  olursa sevinirim  saygılar

Oguzhn

Yeni Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
Çelik
Bayram akyıldız diye birinin ürettiğini görmüştüm nette dolaşırken bi bakın belki hala üretiyordur

Doğanay YILDIZ

Takipçi Üyemiz
Adı
Doğanay
Soyadı
Y.
facebook sayfalarını takip etmenizi öneririm. on günlerde birkaç kez denk geldim. ( Show jumbo satışı yapılan sayfalar)

NuhAli

Yeni Üyemiz
Adı
Fatih
Soyadı
Aksoy
Daha önce burada ilanlar  görmüştüm  hala da duruyor zaten ben bu kuşları üreten  arkadaşları yardım için rahatsız etmek istedim ellerinde yada yavru bekledikleri takımlar varsa ben talibim umarım vardır . Hayırlı günler

aliayhane

Üyemiz
Adı
ali ayhan
Soyadı
ERSOY
lacewing show antepden Muhammed Yıldız da var gönderim yapıyor bakabilirsiniz

NuhAli

Yeni Üyemiz
Adı
Fatih
Soyadı
Aksoy
YA BURADAN BIRILERI OLSUN ISTEDIM ISIN PIRLERI BURSA BEKLICEZ BAKALIM KISMETSE  BIZEDE IYI BIR KUŞ AYARLARLAR

aliayhane

Üyemiz
Adı
ali ayhan
Soyadı
ERSOY
bugün facede sordum adam teksasa clear body yazmış tek yavruya 600 fiyat çekti bizimde hevesimiz kursağımızda kaldı

NuhAli

Yeni Üyemiz
Adı
Fatih
Soyadı
Aksoy
Ya bu kuşlar kimsede yok demek ki yabancı sitelerde ejderha  gibi kuşlar var onları  görüp  heveslendik ama son tahlilde elde var sıfır  beklemeye devam.

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Arkadaşlar,

Nadir görülen mutasyonlar olduğu için bulmak kolay değil fiyatta biraz yüksek olabiliyor. Ama kuşun sahibi ne ister bilinmez. Fakat siz kendinize göre gücünüze göre pazarlık etmelisiniz.
Bu arada tam adı Teksas Clearbody dir. Çeşitli şekillerde kullanılabiliyor. Kısaca teksas veya clearbody veya temizvücut denilebildiği gibi ingilizce de TCB kısaltmasıda kullanılmaktadır. Hiçbiri yanlış denilemez. Ayrıca Easley Clearbody de vardır.

aliayhane

Üyemiz
Adı
ali ayhan
Soyadı
ERSOY
Easy farklıymış biraz ama farkını ayırt etmek çok zormuş diye biliyorum. Clear body yani temiz vücut demek, yani renk geçişleri oldukça keskin ve belirgin bazılarının renk geçişleri karışıyor teksas ama clear body gibi güzel gözükmüyor diye biliyorum. Ayrıca belli başlı üreticilerde var azda olsa ama satış stretijisi adam bende satılık yok diyor sonra bir bakmışsın 1-2 kutu postalıyor. bunun yanında gerçekten uyguna verenlerde var

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Ali Ayhan ERSOY' Alıntı:
Easy farklıymış biraz ama farkını ayırt etmek çok zormuş diye biliyorum. Clear body yani temiz vücut demek, yani renk geçişleri oldukça keskin ve belirgin bazılarının renk geçişleri karışıyor teksas ama clear body gibi güzel gözükmüyor diye biliyorum. Ayrıca belli başlı üreticilerde var azda olsa ama satış stretijisi adam bende satılık yok diyor sonra bir bakmışsın 1-2 kutu postalıyor. bunun yanında gerçekten uyguna verenlerde var
Teksas ayrı clearbody ayrı mutasyonlar değil. Doğrusu "Teksas Clearbody". Diğeride "Easley Clearbody"
Kim kime ne kadar isterse kuş yollaya da bilir. Kimisine kuş satmaya da bilir.
Ben de çıkınca söz ilana koyacağım. Bir arkadaşım taşıyıcı erkek verdi ama dişi hala nazlanıyor.

aliayhane

Üyemiz
Adı
ali ayhan
Soyadı
ERSOY
Hayırlısı olsun ustam, bazıları bozuk desenli oluyor benden oradan yola çıkıp tahmin yürüttüm, aradığın zaman bulunmaz aramadığın zaman denk gelir böyle nadir şeyler

NuhAli

Yeni Üyemiz
Adı
Fatih
Soyadı
Aksoy
Abiler bilgileriniz için teşekkür  umarım  bize de nasip olur
Gerçekten  harika kuslar

aliayhane

Üyemiz
Adı
ali ayhan
Soyadı
ERSOY
Fatih bey piyasasını araştırdınız mı teksas showların ben arştırıyorumda çok farklı fiyatlar geliyor

NuhAli

Yeni Üyemiz
Adı
Fatih
Soyadı
Aksoy
Aynen abi arz talep olayı  galiba bide istekli olunca fiyat  ucuyo forumda 800tl yazıyı örnek  1hafta sonra kuşu 500 veriliyo yani sizin dediğiniz gibi kuşun vasfini göre satıcının da gözündeki değere göre fiyatlar dalgalı oluyor

NuhAli

Yeni Üyemiz
Adı
Fatih
Soyadı
Aksoy
Resim atarsaniz  sevinirim Ömer bey

NuhAli

Yeni Üyemiz
Adı
Fatih
Soyadı