Telde uyuma

Yalçın Kasım

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
YALÇIN
Soyadı
KASIM
Merhaba arkadaşlar;

Ev üretimi yapıyorum, yeni bir çift kuş edindim ancak dişi olan kuş ışığı söndürünce kafesin yan teline tutunarak uyuyor gagasıyla da tutunuyor ve uyuyor, gerçi küçük bir gece lambası sabaha kadar yanıyor. Ama yinede durum sırdan olmayınca canımı sıkıyor. Bu konuda deneyimi yada tavsiyesi olan olursa sevinirim.
Teşekkürler.

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
kuşu yeni aldığınızı belirtmişsiniz  bundan sebeb yer degisikliğinden dolayı bu durum olabılıyor zamanla ortama kafese  sizlere alışıcaktır  ayrıca kuşlara bu zamanlarda ani yaklaşmalarda  hareketlerde bulunmamaya özen gösterin hayırlı geceler

shakespeare

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
ÇALIŞKAN
Kemal AKBULUT' Alıntı:
KUŞLARIN YENI YERLERINE ALIŞANA DEK GEÇERDE KALABILIRDE
ANCAK KUŞLAR TEDIRGIN OLDUKLARINDAN KORKTUKLARINDAN HUY EDINMIŞ OLACAKLARINDAN YAPTIKLARI BIR DAVRANIŞTIR SIKINTI YOK SLM
thumbsupbo

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Kemal AKBULUT' Alıntı:
ANCAK KUŞLAR TEDIRGIN OLDUKLARINDAN KORKTUKLARINDAN HUY EDINMIŞ OLACAKLARINDAN YAPTIKLARI BIR DAVRANIŞTIR SIKINTI YOK SLM
+1

reddragon130

Yeni Üyemiz
Adı
Mehmet Kasım
Soyadı
Karakaş
bende de aynı sey oldu ilk aldıgımda ama kus sinuzit oldugu için yapıyormus burun akıntısını görünce anladım oldugu ortamı sıcak tuttum sonra kendine kendi bi kaç gün içinde :)

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Kemal AKBULUT' Alıntı:

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
Kemal AKBULUT' Alıntı:

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz
Bulundukları ortamda "gece lambası yanıyor" demişsiniz. Bu doğru bir uygulama mı, bilmiyorum. Aklıma şöyle bir şey geldi; acaba kuş ortama alışkın olmadığından dolayı ışığa yönelme eğiliminde olabilir mi? Işığı kapatmayı deneseniz, belki düzelir.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Işığın ani sönüşü kuşta strese neden olur