Temel Nerede? :)

• Konbuyu başlatan elaziz2316
  • Başlangıç tarihi
E

elaziz2316

Guest
      Başbakan, Karadeniz gezisinde bir üniversiteyi ziyaret etmiş. Sınıfın birinde öğrencilerle tanışmış. O karizmatik duruşuyla beden dilini de kullanarak bir konuşma yapmış. Etkili konuştuğunu düşünerek "Sorusu olan var mı?" demiş.

TEMEL; "Ben size 3 soru soracağım." demiş;
    1-Bu kadar yıpranmış olmanız gerekirken oylarınız nasıl oldu da arttı?
    2-Özelleştirme adı altında bütün önemli kurumları yabancılara sattınız, bunlardan ne kadar para kazanıldı?
    3-Bu paralar nerede?"
    Tam bu sırada zil çalmış. Başbakan, "2.derste devam ederiz" deyip çıkmış.

Derse yeniden girince "nerede kalmıştık" diye sormuş. Bu sefer DURSUN ayağa kalkmış; "Bizim sorularımızı cevaplayacaktınız" deyince,

Başbakan "iyi tekrar sorun bakalım" demiş.

DURSUN, "Size 5 sorum olacak" :
    1-İktidarda yıpranmış olmanıza rağmen oylarınızı nasıl artırdınız?
    2-Bütün önemli kurumlarımızı sattınız? ne kadar para kazanıldı?
    3-Bu paralar nerde?
    4-Tenefüs zili neden yarım saat erken çaldı?
    5-TEMEL nerede?"

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
sorular çok güzel ama cevapda yok temelde ortada yok paylaşım için tesekkurler.

E

elaziz2316

Guest
Muhammet ÇELİK' Alıntı:
Sanki espiriden daha çok biraz siyasi konu olmuş gibi abi  :)
    Haklısın. Ama çok hoşuma gitti. Siyasi tarafına bakmadan okuyalım bizde. Her aklıma geldiğinde gülüyorum.  :D  :D  :D

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
quote author=Muhammet ÇELİK link=topic=14696.msg206011#msg206011 date=1349170767]
Sanki espiriden daha çok biraz siyasi konu olmuş gibi abi  :)
[/quote].......................HER TÜRLÜ  YERLİ VE DOĞRU UYARLANMIS BİR FIKRA  AKSİNİ IDDEA EDEN VARSA BENDE  NESLİMİ  İNKAR EDERİM........BU KADAR  ACIK NET  BİR SEKİLDE  KONUSABİLİRM...ÇÜNKÜ SİZDE  YARALARANA BASTIĞINIZ SÜRECE SİZDE KAYP OLURSUNUZ.......DENEYİN BAKALIM??????ŞEHİT ANALARINI BİLE KODESE ALAN  BİR HÜKÜMETLE YÖNETİLİYORUZ ASLINDA  MİLLET  BU NU HAK ETTİİ  % 42  İÇİN DİYORUM......NASIL İSTERSENİZ  ÖYLE  YÖNETİLİRSİNİZ...

E

elaziz2316

Guest
    Karahan, hassasiyetin bizim de hassasiyetimizdir. Ama bu paylaşımın fıkra çerçevesinde kalması daha güzel olur düşüncesindeyim. Çünkü bu forum sitemizi siyasetin kirletmesine izin vermemeliyiz.

Umarım anlaşılmışımdır. Hayatta en çok çekindiğim şeylerden birisi de yanlış anlaşılmaktır. Rabbim hakkımızdan hayırlısını versin.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
aslında  haklısınız  lakin acı ama gercek ve  durum bundan ibaret fazla  real yaklastım sanırım :) neyse kusura bakmayınız...bu adamın adını nerde görsem sinirim alt üst oluyor sırf o yuzden  haber takip etmiyorum......sizlerde kusura bakmayınız...