Temizliğe ve masrafa son vermeyi düşünüyorum :)

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
Uğur ARAS' Alıntı:
Benimde bir çift muhabbet kuşum var 4 aydır bekliyorum tık yok kaliteli yemlerden kullanıyorum 2 günde bir kafesi temizliyorum bal bile veriyorum ama yok abi. 3 hafta sonra Allah nasip ederse oğlum olacak hanım çocukla bile bu kadar ilgilenmezsin diye kızıyor..
arkadaşlar mesele sadece kuşa iyi bakmak değil muhabbet kuşları doğada sürü halinde yaşıyor bu hayvanlar kalabalığı seviyor ev de tek çift kuştan yavru almak çok zordur

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
öle diyorsunuzda o arkadaşta kaç tane kuş öldü Allah bilir temizlik imandan gelir

Yiğitcan KEKEÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
Yiğitcan
Soyadı
KEKEÇ
Ne alursa olsun o kuslar sizin sorumlulunuzda. Kuslarin ihtiyaçlarini katsilamiyacaksiniz bence hic beslememelisiniz.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Fatih MANSIZ' Alıntı:
Ister üresin ister üremesin temizlikten günlük bakımdan asla vazgeçmeyin sonuçta kafese mahkum yaşayan canlılar günahları da sevapları da boynumuzda
+111

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
tam ben yazacaktım ki Behsat usta zaten belirtmiş...bunun gibi yerlerde yaşayan ve üreyen kuşlar saatli bomba gibidir. Oradan çıkan kuşu alıp kümesinize koymaktansa kümesinize bir el bombası atın daha iyi. Millet bilmeden etmeden bunun gibi yerlerden kuş alıyor sonra bu gibi forumlara gelip kuşlarım hasta ölüyor yardım edin diye myavlıyor...hiç bile idolüm olamaz bu gibi üretim yapan kişiler. Bu arada bu arkadaş bu forumda veya derneğimizde üye ise bir an önce kümese çeki düzen vermesini öneririm.
.... yazık böyle canilerde  varmış demeden alıkoyamıyorum kendimi  kendisi bile diyor  YEMİ BİTMİŞ  yavrusu olan bir kuşun yemi bitiyor  bırakın mamayı  ki bu yavruları açlığa terk etmektir kısa sürede  olsa  ortalık b*k götürüyor  ki nem ısı ısık ne alemde onuda merak edemiyorum  yazık bence  öncelikle kendisi öz eleştiri yapmalı düşünüp taşınmalı hangimiz yardıma muhtaç diye kuşlar mıı ben  mi.......