- Web sitesi
- www.powermaxmama.com
- Adı
- Behzat
- Soyadı
- Tiğiz
tsk ederim levent bey mısır granülü değil o hamster talası kullanıyorum üretimdeLevent ACAR' Alıntı:Maşallah, hayırlı üretimler olsun.
Folluk içindeki mısır granülü kalın mı gelmiş biraz? Yavru ayağını atmış kenara? Maşallah.![]()
tsk ederim ersin beyErsin BEDİR' Alıntı:Maşallah Behzat Bey Bey tepeli konusunda sitemizin önde gelen üreticilerindensiniz.
maşallah hayırlı üretimler behzat bey hangi hamster talaşını kullanıyorsunuz biraz araştırdım çok çeşitleri var aldığınız bi link varsa yazabilirmisiniz acaba. bide mısır granülünü araştırdım bundanda kullananlar varmış ikisi arasında kararsız kaldım yardımcı olabilirmisiniz acaba..Behzat TİĞİZ' Alıntı:tsk ederim levent bey mısır granülü değil o hamster talası kullanıyorum üretimde
markasi flamingo ibrahim beyİbrahim ÇATAL' Alıntı:maşallah hayırlı üretimler behzat bey hangi hamster talaşını kullanıyorsunuz biraz araştırdım çok çeşitleri var aldığınız bi link varsa yazabilirmisiniz acaba. bide mısır granülünü araştırdım bundanda kullananlar varmış ikisi arasında kararsız kaldım yardımcı olabilirmisiniz acaba..