kral_afat
Uzman Üyemiz
Değerli ustadlar.Hint bülbülerinde Tepeli eşleşme esasları nelerdir nasıl yapılmalıdır
Bu durumlar var ama genel değil tepeli x taşıyıcı eşleşmede en çok %60 - 75 yakın tepeli geri kalanları taşıyıcı çıkmaktadır. Tepeli x tepelide ise durum tepede bozukluk ve soyda sıkıntı ile ortaya çıkıyor.Semih AYTEKİN' Alıntı:Tepeli tepeli eşleşmesinde yavru ölümleri gerçekleştiği söyleniyor doğru mu?
Tepeli-Tepesiz eşleşmesinde yavruların yarısı tepeli geri kalan yarısı da tepesiz oluyormuş.Sizce bu doğru mu
Bu durumda en iyi seçim tepeli-tepesiz eşe atmak oluyo.Yakup ÜNAL' Alıntı:Bu durumlar var ama genel değil tepeli x taşıyıcı eşleşmede en çok %60 - 75 yakın tepeli geri kalanları taşıyıcı çıkmaktadır. Tepeli x tepelide ise durum tepede bozukluk ve soyda sıkıntı ile ortaya çıkıyor.
Hakanım muhabbetkuşları benim vazgeçilmezimdir bilirsin değerli bir arkdaşımın bana sözü var.UnutmaHakan KAPLAN' Alıntı:Ne oldu Semih muhabbet kuşu üretimini bırakıp hint bülbülerinemi merak saldın![]()
bilgilerinize sağlıkSemih AYTEKİN' Alıntı:Çok açıklayıcı olmuş bayram abi.Kan takibini biz nasıl yapabilir
Kimin ne gibi bir sözü yaw smilekiSemih AYTEKİN' Alıntı:Hakanım muhabbetkuşları benim vazgeçilmezimdir bilirsin değerli bir arkdaşımın bana sözü var.Unutma![]()
Hatırlarsan beraber üretim yapacaktık.Tabi unutmadıysanHakan KAPLAN' Alıntı:Kimin ne gibi bir sözü yaw smileki
Bayram abi.çıkan yavrularda ne gibi belirtiler olurBayram AKYILDIZ' Alıntı:eşlemeler sonucu elde ettğin yavrulardanilk partide belli olmaya bilir diğer partilerden çıkan yavrular netlik kazandırır..
Kim dedi ne zaman dedi benim niye haberim yok smilekiSemih AYTEKİN' Alıntı:Hatırlarsan beraber üretim yapacaktık.Tabi unutmadıysan![]()
Boşver hakanım sıkma canını düşünerekHakan KAPLAN' Alıntı:Kim dedi ne zaman dedi benim niye haberim yok smileki