tepeli jumbo

orhankupeli

Takipçi Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
küpeli
arkadaşlar üretimhaneme 4  ay önce kattığım  bir çift tepeli  jumbomun bu güne kadar  bütün yumurtaları boş  çıktı  geçen gün çiftleşirken  seyrettim  fakat  erkek  dişi ile  tam bir  çiftleşme yapamıyor  çıkıyor  ama  yandan falan debelenıp duruyor  bu duruma  onerısı  olan varmı  acaba  tecrubelı  arkadaslarımdan yardım beklıyorum  ben son careyı  sunnı  tohumlama dıye  dusundum  ama  ondan once  uygulayabılecek bır sey  varsa  lutfen yardım edın 

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Benim tavsiyem erkeği daha tecrübeli dişi ile eşe atın ve bir kaç ağız muhtemelen yine boş yumurta vereceklerdir.Altlarına dolu yumurta koyup erkeğin yavru bakmasını ve olgunlaşmasına yardımcı olun bir kaç denemeden sonra dolu yumurta alacaksınız.

Problem erkeğin tecrübesizliği.Zaman ve olgunlaşıp tecrübe edinebilmesi için çok iyi ve geçerli bir yöntem.Ben denedim ve erkek sonunda dolu yumurta vermeye başladı.

TABİ Kİ ALT TÜYLERİNİ TRAŞLAMAYI UNUTMAYIN UYGUN ŞEKİLDE TABİ Kİ.

burhan kadem

Üyemiz
Adı
Burhan
Soyadı
KADEM
Orhan KÜPELİ' Alıntı:
arkadaşlar üretimhaneme 4  ay önce kattığım  bir çift tepeli  jumbomun bu güne kadar  bütün yumurtaları boş  çıktı  geçen gün çiftleşirken  seyrettim  fakat  erkek  dişi ile  tam bir  çiftleşme yapamıyor  çıkıyor  ama  yandan falan debelenıp duruyor  bu duruma  onerısı  olan varmı  acaba  tecrubelı  arkadaslarımdan yardım beklıyorum  ben son careyı  sunnı  tohumlama dıye  dusundum  ama  ondan once  uygulayabılecek bır sey  varsa  lutfen yardım edın
arkadaşım bazen erkekler döllüyemiyor olabilir zamanla erkek tecrübe kazanıcaktır ama erkek dişi hakkında hiç bilgi vermemişsin yaşları kaç yerli üretimmi yabancı üretimmi bunlar çok önemli bilgiler

orhankupeli

Takipçi Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
küpeli
kuşlar yerli üretim yaşlarına gelince ikisininde 2 yaşından fazla olduğunu sanmıyorum dişiden daha önce kırma erkeklerle bir kaç kez yavru aldım sıkıntı erkekte erkek eşleşirken dişi kuşun kanadına falan çabalıyor  tam bir eşleşme  yapamıyorlar

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
kuş çiftleşmeyi bilmiyorsa acemiliktir zamanla tecrübe kazanacaktır peki dişi yeterince çiftleşme pozisyonu alıyormu oda önemli bazı dişiler kuyruklarını tam olarak kaldırmıyorlar

orhankupeli

Takipçi Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
küpeli
evet  dişi  tam eşleşme pozisyonuna  geçiyor çünki daha önce bir 2 defa yavru aldık

orhankupeli

Takipçi Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
küpeli
bu eşleşme bölgesindeki tüyleri nasıl  kesecez  bunu ilk defa duyuyorum  daha  açık anlatırmısınız

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
sorun erkektede dişidede olabilir. bunu tam larak kestirip ona göre hareket etmeniz daha iyi olur.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Mutlu ERTUĞRUL' Alıntı:
Benim tavsiyem erkeği daha tecrübeli dişi ile eşe atın ve bir kaç ağız muhtemelen yine boş yumurta vereceklerdir.Altlarına dolu yumurta koyup erkeğin yavru bakmasını ve olgunlaşmasına yardımcı olun bir kaç denemeden sonra dolu yumurta alacaksınız.

Problem erkeğin tecrübesizliği.Zaman ve olgunlaşıp tecrübe edinebilmesi için çok iyi ve geçerli bir yöntem.Ben denedim ve erkek sonunda dolu yumurta vermeye başladı.

TABİ Kİ ALT TÜYLERİNİ TRAŞLAMAYI UNUTMAYIN UYGUN ŞEKİLDE TABİ Kİ.
+1

orhankupeli

Takipçi Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
küpeli
sıddık ve mutlu bey  alt tuylerını traslayın demıssınızde  bunun uygun seklı nedır  acıklarııınız

orhankupeli

Takipçi Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
küpeli
döl verimi le alakalı olarak bu  altının  traslanması yontemını bılen varmı  arkadaslar