Tepeli Muhabbet Kuşu Hakkında Yardım

• Konbuyu başlatan sahintayfun
  • Başlangıç tarihi
S

sahintayfun

Guest
Merhabalar Adım Tayfun Evimde 20 Tane Kadar Muhabbet Kuşu Besliyorum Dün Petshop'ta Tepeli Muhabbet Gördüm ilgimi Çekti Hemen Aldım da ileri Doğru Normal Muhabbet ile Çiftleşirler mi Birde Yavrularının Tepeli Olabilir mi illaki Bir tane Daha Tepeli Alsam Daha mı iyi Olur Acaba Cevabınızı Bekliyorum Teşekkürler..

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
tabiki ürerse yavrularının tepeli perçemli ve ara formlarda doğması olasıdır fakat hiç bir belirti vermeyen yavrular da teğelilik kanı taşıyıcısıdırlar bu kanı taşıyan bireylerin birbirleri ile eşleşmesinden çok kaliteli mantolu perçemli çift tepeli kuşlar dogmaktadır çaprazlama tekniklerine göre değişik görünüm ve özelliklerde yavru almak mümkündür tepelilik baskın bir gendir :) kolay gelsin
not:tepeli yavru oranını artırmak için tepeli kuşunuzun eşini tepeli kanından gelen tepeli perçemli yahut tepeli kanı taşıyan fakat tepelilik özelliği göstermeyen bir eşle eşlemenizi tavsiye ederim.

Mehmet DEMÜRBÜLEK

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİRBİLEK
bu siteninde üyelerinden bayram ustanın facebookta bir yazısı var onu oku bilgi dolu
https://www.facebook.com/#!/notes/bayram-aky%C4%B1ld%C4%B1z/tepeli-muhabbet-ku%C5%9Fu-e%C5%9Feleme-sonu%C3%A7lari-bayram-akyildiz0545-323-65-97/10202062048016770?comment_id=7300275&offset=0&total_comments=7&notif_t=note_reply