TEPELİ MUHABBET KUŞUNUN ELDE EDİLMESİ HK.

Münah Öoğlu

Uzman Üyemiz
Adı
Münah
Soyadı
Özoğlu
Arkadaşlar tepeli muhabbet kuşunu çoğaltmak için kanaryadaki gibi tepelixtepesiz mi çifte atılıyor?
Başka sitedeki bir arkadaş her ikiside tepeli olursa daha iyi olur demişti.Ancak çıkan yavrularda tüy problemi olmaz mı?

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
BAYRAM AKYILDIZ' Alıntı:
kusra bakmayın  ama 2  kelimeyle olacak bişeyy değill tepeli üretmekk
öyle olsaydıı  inann bütün normall muhabbetlerde tepeli olurduu    tepeli üretenn bir sürü kişi varr onlarında  bu konu  hakkında  tecrübelerinii yazmalarını  rica  ediyoruumm 
benn 8  senedir  tepelii kuşuu üretiyoruumm beniim elde ettiğim bilgiler bu  doğrultuda 
benden  daha  iiiiyi  ve tecrübeli üreticiler varr  bunlarında bu konu hakkında bilgilerini paylaşmalı
tepeli muhabbet besleyenleri  ve  üretmek isteyenleri doğruu  yönlendirmekk  gereklii tepeli muhabbetler hakkında  tecrübesi olmayann ve laff olsun diye bişeyler yazmayalım
biz  muhabbet  sevenlerii  üretenleri yanlışlıkla heveslerinii kırmamız çok yanlış olurr..

BİLGİ  PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR 
SAYGILARR

evil_idea evil_idea evil_idea

Münah Öoğlu

Uzman Üyemiz
Adı
Münah
Soyadı
Özoğlu
Bayram bey teferruatlı açıklamalarınız için teşekkürler.Tepeli muhabbet üretiminde 8 yıllık deneyim az olmasa gerek.Benim gibi çoğu arkadaşlarda sizin görüşlerinizden faydalanacaklardır.

Tekrar Teşekkürler.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
BAYRAM AKYILDIZ' Alıntı:
kusra bakmayın  ama 2  kelimeyle olacak bişeyy değill tepeli üretmekk
öyle olsaydıı  inann bütün normall muhabbetlerde tepeli olurduu    tepeli üretenn bir sürü kişi varr onlarında  bu konu  hakkında  tecrübelerinii yazmalarını  rica  ediyoruumm 
benn 8  senedir  tepelii kuşuu üretiyoruumm beniim elde ettiğim bilgiler bu  doğrultuda 
benden  daha  iiiiyi  ve tecrübeli üreticiler varr  bunlarında bu konu hakkında bilgilerini paylaşmalı
tepeli muhabbet besleyenleri  ve  üretmek isteyenleri doğruu  yönlendirmekk  gereklii tepeli muhabbetler hakkında  tecrübesi olmayann ve laff olsun diye bişeyler yazmayalım
biz  muhabbet  sevenlerii  üretenleri yanlışlıkla heveslerinii kırmamız çok yanlış olurr..

BİLGİ  PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR 
SAYGILARR
Bayram bey arkadaşımız tepeli kuşun nasıl çifte atılıyor diye merak etmiş sormuş nasıl üretiliyor ben üretime başlamak istiyorum diye sorsaydı siz haklı olurdunuz ayrıca burda kimse laf olsun diye birşey yazmıyor herkes az çok bilgisi varsa birbirine yardımcı olmaya çalışıyor ben eski kanarya yetiştirdiğim dönemlerden bildiğimi söyledim üreten profösyönel arkadaşlar vardır elbette onlarda nasıl atıldığını nasıl üreteceklerini anlatacaklardır tabiki Ayrıca bu işin 2 kelimeyle anlatılamayacağı gibi alıntı yapıp alkışlamakla hiç olmayacağı kesin o arkadaşlarında bilgilerini paylaşmasını isteriz

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
Çok gereksiz bir gerginlik içerisindesiniz hiç gerek yok bunlara herkes sadece kendi bilgilerini ve tecrübelerini paylaşırsa, konuyu açan arkadaşımız mantıklı ve doğru olanı tespit edip onu uygulayacaktır hemde boşu boşuna gerginlik çıkmayacaktır. Soruyu soran arkadaşıma ve tecrübelerini paylaşanlara teşekkür ederim.

Münah Öoğlu

Uzman Üyemiz
Adı
Münah
Soyadı
Özoğlu
Sezgin Anıl' Alıntı:
Bayram bey arkadaşımız tepeli kuşun nasıl çifte atılıyor diye merak etmiş sormuş nasıl üretiliyor ben üretime başlamak istiyorum diye sorsaydı siz haklı olurdunuz ayrıca burda kimse laf olsun diye birşey yazmıyor herkes az çok bilgisi varsa birbirine yardımcı olmaya çalışıyor ben eski kanarya yetiştirdiğim dönemlerden bildiğimi söyledim üreten profösyönel arkadaşlar vardır elbette onlarda nasıl atıldığını nasıl üreteceklerini anlatacaklardır tabiki Ayrıca bu işin 2 kelimeyle anlatılamayacağı gibi alıntı yapıp alkışlamakla hiç olmayacağı kesin o arkadaşlarında bilgilerini paylaşmasını isteriz
Arkadaşım bende 2 sene evveline kadar kanarya beslerdim.Ancak şuanda muhabbet kuşu üreticiliği yapıyorum.Fakat ben tepeli muhabbet kuşu beslemek niyetinde değilim.Nedeni de bu işi fazla yapmak niyetinde olmamamdır.Ben 56 yaşındayım ve 120 çift muhabbete bakmak çok yorucu oluyor.Ben sadece tepeli muhabbet beslemek isteyen bir arkadaşıma yardımcı olmak gayesi ile yardım istememdir.Bilgilerini bizlerle beraber paylaşan arkadaşlara tekrar teşekkürler.