TEŞEKKÜRLER (BEHZAT TİĞİZ) E

kont_perguera

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kara
20 GÜN Önce aldığım ingiliz ingiliz kırığı ve çek kuşlarım yumurtlamaya başladı.
kendisine böylesi güzel kuşları bana sattığı için teşekkür ederim...

kont_perguera

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kara
Teşekkür edecekseniz kişinin şahsını arayıp söyleyebilirsiniz.gereksiz yere konu açmayın bence

o kadar aklımız çalışmıyor ya...pzv..

samet hocaoglu

Uzman Üyemiz
Adı
samet
Soyadı
hocaoglu
Kerim YAPAR' Alıntı:
Teşekkür edecekseniz kişinin şahsını arayıp söyleyebilirsiniz.gereksiz yere konu açmayın bence
kerim bey murat bey bir alışveriş yapmış ve memnun kalmış onuda burada belirtmek istemiş bunda ne var yani lütfen yok yere gerginlik yaratmayalım hepimizin burada olma sebebi belli tartışma için burada değiliz

Çağrı SÜPAHÜ

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.youtube.com
Adı
Çağrı
Soyadı
SİPAHİ
Aynı zaman da behzat abi olsun başka birisi olsun güvenilir boş beleş kuş satmadığı anlamına gelir böyle bir konu açması bence çok iyi yarın birgün behzat abiden birşey almak isteyen bu teşekkürleri gördüğünde gönül rahatlığıyla alabilir.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Murat KARA' Alıntı:
20 GÜN Önce aldığım ingiliz ingiliz kırığı ve çek kuşlarım yumurtlamaya başladı.
kendisine böylesi güzel kuşları bana sattığı için teşekkür ederim...
murat kardesim.. hayırlı ugurlu olsun bol bol yavru alırsın ins.. sen mutlu olduysan ben daha cok mutlu oldum.. yanlız kusların bu kadarda erken baslayacaklarını tahmin etmemistim.. bekledigimden erken baslamıslar.. altlarından rainbow yavrular gelecek.. iclerinde baya bi rainbow kanı kuslar vardı.. yavrularını kendine ayırırsan ilerde güzel bir kümes kurarsın.. Ayrıca bu guzel mesajın icin ben tsk ederim..

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
Kerim YAPAR' Alıntı:
Bence gereksiz bi konu değil.. Nasıl ki bi sorunumuz olduğunda burada paylaşıyorsak, memnuniyetlerimizi de paylaşmalıyız.. Dahası bu işi hakkıyla yapanlara ismen teşekkür ederek onları onore etmeli çalışma şevklerini artırmalıyız, marifet iltifata tabidir..Zaten bu sitede aktif olup da Behzat Beyi tanımayan başarılarını takdir etmeyen yoktur. Murat Bey sizin için de hayırlı uğurlu olsun inşallah sağ salim yavrularını da görmek nasip olur..

Decadia

Takipçi Üyemiz
Adı
KERİM
Soyadı
YAPAR
Arkadaslar kusuruma bakmayın,sizin bakış açınızdan bakamadım olaya.Hepinizden özür dilerim.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Hayırlı uğurlu olsun inşallah fotoğraflarınıda görürüz.

cahit038

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
avcıoğlu
Murat KARA' Alıntı:

o kadar aklımız çalışmıyor ya...pzv..
Her ne olursa olsun, kim ne yorum yaparsa yapsın, yukardaki ifade yakışmıyor Murat bey. siz yakıştırsanız bile foruma yakışmıyor...

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
hayırlı olsun boy boy yavrularınıda görürsünüz inşallah

Decadia

Takipçi Üyemiz
Adı
KERİM
Soyadı
YAPAR
Tebiyesizligin lüzumu yok.Bu forumda kimse kimseye küfür yazamaz.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Eleştiriler elbetteki olur, eleştirilere acık olmamız lazım hepimiz bir aileyiz.. Luzumsuz kırıcı cumLelerden kacınalım lütfen.. saygılar

Decadia

Takipçi Üyemiz
Adı
KERİM
Soyadı
YAPAR
Küfür var Behsat Bey burda.Selahattin Bey'e durumu bildirdim.

kont_perguera

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kara
kerim bey madem siz özür diliyorsunuz ben de özür diliyorum kusura bakmayın o an ki olayın kızgınlık anı kusura bakmayın...

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Murat KARA' Alıntı:
kerim bey madem siz özür diliyorsunuz ben de özür diliyorum kusura bakmayın o an ki olayın kızgınlık anı kusura bakmayın...
siz küfrü basın kerim bey özür diledi diye  sizde özür dileyin...o anki kızgınlıkla vs.....eğer kendinize hakim olamıyorsanız bir akıl ve ruh doktoruna gidin tedavi başlasın böyle değerli  bir arkadaşımıza(BEHZAT TİĞİZ) teşekkürü hazmedemeyenler maalesef dengesizlik örneği göstermiştir pzv kelimesinin lügat manasının ne anlama geldiğini bilmeyen varmı bilmiyorum ama  inş bilen birine denk gelmezsiniz....ve bundan sonra eleştiri yapılır ve o kelimeler kullanılmaz bakalım başkan ne diyecek bu işe benden söylemesi o kadar.....

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Arkadaslar konuyu kapatalım bence bu konuda silinsin.. Kimsenin biribirini kırmasına gönlüm razı değil cunku.. herkes birbirinden özür dilemis.. bu konuda burda kapansın gitsin.. Ayrıca eleştiriye her zaman acıgımdır.. herkes elestirebilir.Eleştirende başım üstüne yeri vardır.. taktir edeninde.. saygılar.. konu hakkında ricam kimse yorum yazmasın.. Konu kapansın..