TEŞEKKÜRLER GÜRAY ÖZKUL

serdaraga

Üyemiz
Adı
SERDAR
Soyadı
YILMAZ
GÜRAY KARDEŞİM BANA YAKLAŞIK 20 GÜN ÖNCE BİR ÇİFT ŞOV JUMBO GÖNDERDİ.AYNEN ONUN SÖYLEDİĞİ GİBİ 10 GÜN İÇİNDE YUMURTLAMAYA BAŞLADILAR ŞİMDİ 3 TANE YUMURTALARI OLDU.TÜM SATICI ARKADAŞLARA ÖRNEK GÖSTEREBİLECEĞİM BİR KİŞİ OLDUĞU İÇİN BUNU YAZMAK İSTEDİM....... 

DarkLion

Takipçi Üyemiz
Adı
Güray
Soyadı
ÖZKUL
Abi şimdi gördüm bi garip oldum. Hayrını gör hakkını verdin hakkını aldın. İnşallah yavrularının da kuşlarında hayrını en iyi şekilde görürsün. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
sitemizde böyle güveniliri arkadaşlarımızın dostlarımızın olmasından daha grur verici ne olabiliriki ama gerçekten durum budur Güray beyde çok doğru söylemiş  ''  hakkını verdin hakkını aldın '' arkadaşlar bu gerçekten doğru eğer birşeyin hakkını vermemeye gayret edilirse o şey size hayır getireceğine bazen zarar getirebiliyor ALLAH hayrını verir maşallah hayırlısı olsun diyelim

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
alkisd alkisd Güzel Satış Olmuş  alkisd alkisd

E

elaziz2316

Guest
    Allah, bizlere de bu tür dostlar nasip etsin. Art niyet düşünenleri bizlerden uzak etsin. (Amin)

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Şekil 1A :)
Düzgün adam herzaman iş yapar.
Onlarında yavrularını alırsınız inşallah.

serdaraga

Üyemiz
Adı
SERDAR
Soyadı
YILMAZ
bu foruma yazı yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum.. inanıyorum ki foruma katılanların hepsi GÜRAY gibi düzgün arkadaşlardır. bu forumu açmamdaki amaç düzgün arkadaşları onore etmekti.  temennim bu yazışmalar her zaman olur .    saygılarımla........

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Arkadaşlar Giray bey gibi dürüst çalışan herkez emeğinin karşılığını alacaktır. İnşallah bu tür davranışları bilinçlenen muhabbet kuşu üreticileri sitemizde bol bol göreceğiz.  thumbsupbo  alkisd

Aydın bey; kuşlarınız hayırlı olsun hayrını görünüz. thumbsupbo

serdaraga

Üyemiz
Adı
SERDAR
Soyadı
YILMAZ
sayın durduacar isimleri yanlış yazmışsınız ama olsun.bende size teşekkür ediyorum

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Cihan AYTAN' Alıntı:
Güray beyde çok doğru söylemiş  ''  hakkını verdin hakkını aldın '' arkadaşlar bu gerçekten doğru eğer birşeyin hakkını vermemeye gayret edilirse o şey size hayır getireceğine bazen zarar getirebiliyor ALLAH hayrını verir maşallah hayırlısı olsun diyelim
Bu kadar basit...

Güray abi tebrik ediyorum. Alan üyemizde hayrını görür inşallah yavrularının da yavrularını sevme imkanı olur.  ;)

DarkLion

Takipçi Üyemiz
Adı
Güray
Soyadı
ÖZKUL
HERKEZDEN ALLAH RAZI OLSUN. KARŞILIKLI SAYGI İLE HERŞEY AŞILIR. SADECE ÜRETİCİLERİN DEĞERİNİ BİLİN YERLİDE ÜRETSE JUMBODA ÜRETSE. EMEK GEÇEN HERŞEYE SAYGI GÖSTERİN. MUSTAFA ABİ KUŞ VESİLESİYLE İYİ BİR DOSTLUK KURDUK.O NE İSTEDİĞİNİ İYİ BİLİYORDU. KARŞILIKLI DÜRÜSTLÜKLE ALIŞVERİŞİMİZİ YAPTIK.  BEN ONDAN RAZIYIM ODA BENDEN OLMUŞTUR İNŞALLAH. ALLAH HERKEZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
Burda takdir iki tarafında hakkıdır. Sitemizde böyle güzel anların ve örneklerin yaşanması inanılmaz güzel.