TEŞEKKÜRLER YILMAZ KURŞUN

trej

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
karaçal
ARKADAŞLAR BU GÜN BİR KAFESİMDE KIRMIZI BİT GÖRDÜM HEMEN PANİK TABİKİ FORUMDAKİ BİLGİLERDEN FAYDALANDIM YANLIŞ BİR UYGULAMA YAPMAMAK İÇİN YILMAZ ARKADAŞIMIZI ARADIM SAĞOLSUN BENİ SIKILMADAN YAKLAŞIK 20 DAKİKA DİNLEDİ GEREKLİ BİLGİLERİ KENDİSİNDEN ALDIM YARIN HEMEN İLAÇLAMAYA BAŞLIYACAĞİM BENİ SIKILMAYIP DEĞERLİ BİLGİLERİ PAYLAŞTIĞI İÇİN KENDİSİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DEĞERLİ İNSAN YILMAZ KURŞUN VE SİTEDE EMEĞİ GEÇEN HERKES TEŞEKKÜRLER

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Yılmaz abi bi tanedir zaten :)
Sizin vesilenizle bende teşekkür ederim kendisine.

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
Uzun zamandır siteye giremiyordum konusu açılmışken Yılmaz beye bende teşekkür etmek istiyorum. Hemen profilime girmiş e bir mesaj atmış nerelerdesin yoğunmusun özlettin kendini görünmüyorsun küslükmü var diye. Kendisine burdan nazik ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sizin gibi bir aileye değil küsmek, binbir teşekkür etmek az gelir.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Sende Sağ ol Haydar.
  Biz kocaman bir Aileyiz, iyi günde de zor günde de hep beraber. Sağ olun arkadaşlar..

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
Hakkatten öyle özelikle konulara verdiği geniş cevaplarla kişiliğiyle örnek bir insan Teşekkürler Yılmaz abi.

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Siteye ve bu hobiye katkılarından ötürü bende teşekkür ederim.

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
  SİTEDE EMEĞİ GEÇEN ÇOK KİŞİ VAR HEPSİNE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM.BU SİTE SAYESİNDE GERÇEKTEN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM.