Teşekkürler...

AkSeA

Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
YILMAZ
alkisd alkisd alkisd  love Bu uğraşa başlayalı çok şükür 3. ayı yarıladım sayılır.. Yeterince bilgim var sanardım ama burada gördüm ki öğle değilmiş.. Bi çok eksiğimi kapattım burada sayenizde. Daha bi kendime güvenerek birşeyler yapıyorum ve daha bilinçli olarak da tabi. Her gerektiğinde sağolsun buradaki herkes yardımını esirgemedi, bilgisini saklamadı Allah razı olsun. Diyebilirim ki size güveniyorum bi çok şeyde artık ondan rahatım :) Hemen bi problemim oldugunda buraya koşuyorum; gerçi hiç forum kullanmayı sevmeyen biri olarak müptela oldum diyebilirim buraya sürekli birşeyler okuma gereği duyuyorum bu yüzden 12 dersımin 7'sı bütünlemeye kaldı ama olsun değdi onlarıda veririz EvellAllah. Daha güzel günlere dahabüyük organizasyonlara, paylaşımlara beraber olmak dileğiyle Sizlere Bu Teşekkürü Borç bilirim..            HAYIRLI BOL ÜRETİMLER HEPİNİZE..   thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Bu site her muhabbet kuşu besleyen yada üreten için bulunmaz bir nimettir Selahattin abiye başta ve emeği geçen herkese tekrardan teşekkürler

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Sezgin ANIL' Alıntı:
Bu site her muhabbet kuşu besleyen yada üreten için bulunmaz bir nimettir Selahattin abiye başta ve emeği geçen herkese tekrardan teşekkürler
alkisd alkisd

trej

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
karaçal
herşey hoş güzelde sercan kardeşim 12 dersin 7 si bütünleme diyorsun bence derslerini ön plana alsan daha iyi olur bu memlekette okumayana ekmek yok bol şanslar

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Haydar KARAÇAL' Alıntı:
herşey hoş güzelde sercan kardeşim 12 dersin 7 si bütünleme diyorsun bence derslerini ön plana alsan daha iyi olur bu memlekette okumayana ekmek yok bol şanslar
İnsallah hem uretimde hemde derslerde de basarili olursunuz :)

AkSeA

Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
YILMAZ
Sayra SENSES' Alıntı:
İnsallah hem uretimde hemde derslerde de basarili olursunuz :)
Cihan AYTAN' Alıntı:
derslerinede özen göstermelisin nice sağlıklı muhabbetler seninle olsun her daim
Haydar KARAÇAL' Alıntı:

Dersleri topladım sayılı bı haftadır, bı kac tane sınav kaldı onlarıda verırım guzelce hepınıze ayrı ayrı Teşekkür ederim..  pray

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Sezgin ANIL' Alıntı:
  ;)

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Sezgin ANIL' Alıntı: