TİPİK YALANLAR

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
1- ALİCİM KESİN YAVRU ALIRSIN

2- ALİCİM KUŞ DAHA ÇOK GENÇ ( 6-7 YAŞINDA ÇIKAR)

3-ALİCİM KUŞ ÇOK SAĞLIKLI ( KICINDA UR ÇIKAR)

4-ALİCİM KUŞ 10 YIL YAŞAR ÇOK SAĞLIKLI ( 3 GÜNDE PAT GİDER)

5-ALİCİM BENDE VAR SENDEDE OLSUN HERKESTE OLSUN ( KÜMESİ TEMİZLİYECEK YA ISKARTA KUŞ VERİR)

6-ALİCİM KUŞ SAF KAN JUMBO ( YERLİ KIRIK ÇIKARŞ ÇEK MEK BİŞEYLER ÇIKAR İŞTE :):):)
smileki )

7-ABİ ŞU KUŞU VER ALİCİM O KUŞ SANA GELMEZ(İYİ KUŞ YA )

TİPİK KÜMES YALANLARINDAN BİR DERLEME YAPTIM ÖYLE İÇİMDEN GELDİ ARKADAŞLAR..
SÖZÜM MECLİSTEN DIŞARI BU SİTEDE ÇOK DEĞERLİ KUŞÇULARIMIZ VAR ONLAR İSTİSNA ELLERİNDEN ÖPERİZ

s.erben

Uzman Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
erben
doğru söylüyon abi böyle yalanları malesef çok fazla duyuyoruz . niyeyse ben hiç yalan söyleyemiyorum abi yaaaa dünkü verdiğim kuştan örnek vermek gerekirse abi hemen götür yuvaya koy dedim koymadın sonuç yumurtayı yere yumurtlamış. okadar çok yalan söze inanmışın ki artık doğru sözlerede inanasın gelmiyor galiba...

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Satılmış ERBEN' Alıntı:
doğru söylüyon abi böyle yalanları malesef çok fazla duyuyoruz . niyeyse ben hiç yalan söyleyemiyorum abi yaaaa dünkü verdiğim kuştan örnek vermek gerekirse abi hemen götür yuvaya koy dedim koymadın sonuç yumurtayı yere yumurtlamış. okadar çok yalan söze inanmışın ki artık doğru sözlerede inanasın gelmiyor galiba...
valla csatılmış yumurta ziyan oldu kırıldı nasip değilmiş aama maşallah kuş hemen yuvaya yattı diğerleri sağlam çıkar inş ....çok canım sıkıldı yalnız neyse herşeyde bir hayır vardır

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Abi sende hep yalnış adamlarla muhattab olmuşun :)
Ama dediklerinde su götürmez derecede doğru :)

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
ali bey yerden göğe kadar çok dogru yazmıssınız

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
7-ABİ ŞU KUŞU VER ALİCİM O KUŞ SANA GELMEZ(İYİ KUŞ YA )
buna çok güldüm :)))  başarılı.... :))

Ama şöylede birşey var;  Ağlayanın malı gülene yaramaz . KİM NE EDERSE KENDİNE EDER. Bugün Alilerin ahı belki yarına kalır ama kimsenin yanına kalmaz herşeyden haberdar olan ALLAH var.

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Ne edersen kendine edersin kendi kendine

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
ben de çok güldüm  :D dediğiniz gibi eklenecek daha çok yalanlar var...yazmaya kalksam mesaj kutusu yetmez, ama en gıcık olduğum birtanesini paylaşmak isterim. Adam gelir komple satılık kümes ilanı verir, sebep olarak da sağlık durumunu bahane eder "doktor astım olduğumu söyledi o yüzden üretimhanemi satıyorum" gibi birşey yazar. Aradan 1-2 ay zaman geçer ayni adam siteye geri gelip "Yeni aldığım show jumbolarım" gibi başlıklı bir konu açar ve yeni kuşlarının fotoğraflarını paylaşır. Hani sen hastaydın be adam..ne oldu da geri geldin. Bizler de keriz gibi sanki 1-2 ay önceki saçma ilanını unutmuşuz, "hayırlı olsun", "iyi üretimler" gibi dileklerde bulunuruz bu uyanıklara.  ::)

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Şevket ÇAĞLAR' Alıntı:
bütün mesele bu yalancıları teşhir etmelimi etmemelimi icon_wall
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
ben de çok güldüm  :D dediğiniz gibi eklenecek daha çok yalanlar var...yazmaya kalksam mesaj kutusu yetmez, ama en gıcık olduğum birtanesini paylaşmak isterim. Adam gelir komple satılık kümes ilanı verir, sebep olarak da sağlık durumunu bahane eder "doktor astım olduğumu söyledi o yüzden üretimhanemi satıyorum" gibi birşey yazar. Aradan 1-2 ay zaman geçer ayni adam siteye geri gelip "Yeni aldığım show jumbolarım" gibi başlıklı bir konu açar ve yeni kuşlarının fotoğraflarını paylaşır. Hani sen hastaydın be adam..ne oldu da geri geldin. Bizler de keriz gibi sanki 1-2 ay önceki saçma ilanını unutmuşuz, "hayırlı olsun", "iyi üretimler" gibi dileklerde bulunuruz bu uyanıklara.  ::)

teşhir nedemek yerden yere vurmak gerekli..