TİPİK YALANLAR

Suat OKAN

Üyemiz
Adı
SUAT
Soyadı
OKAN
Satılmış ERBEN' Alıntı:
doğru söylüyon abi böyle yalanları malesef çok fazla duyuyoruz . niyeyse ben hiç yalan söyleyemiyorum abi yaaaa dünkü verdiğim kuştan örnek vermek gerekirse abi hemen götür yuvaya koy dedim koymadın sonuç yumurtayı yere yumurtlamış. okadar çok yalan söze inanmışın ki artık doğru sözlerede inanasın gelmiyor galiba...
+1

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
ben de çok güldüm  :D dediğiniz gibi eklenecek daha çok yalanlar var...yazmaya kalksam mesaj kutusu yetmez, ama en gıcık olduğum birtanesini paylaşmak isterim. Adam gelir komple satılık kümes ilanı verir, sebep olarak da sağlık durumunu bahane eder "doktor astım olduğumu söyledi o yüzden üretimhanemi satıyorum" gibi birşey yazar. Aradan 1-2 ay zaman geçer ayni adam siteye geri gelip "Yeni aldığım show jumbolarım" gibi başlıklı bir konu açar ve yeni kuşlarının fotoğraflarını paylaşır. Hani sen hastaydın be adam..ne oldu da geri geldin. Bizler de keriz gibi sanki 1-2 ay önceki saçma ilanını unutmuşuz, "hayırlı olsun", "iyi üretimler" gibi dileklerde bulunuruz bu uyanıklara.  ::)

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
smileki smileki her kuşçuluğa başlayan bu hazı tadacaktır abim

hakantoga

Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
toğa
birtanede benden
kendi resmimin üzerine adımı yazarım vede  fotografta  onu  gizlerim (kendi taktigim)
kendi  kusunun resmini  çekmişsin  siteye  koymusun  başka biri senin  fotografını  kullanmış ilan vermiş  yada diger  resimlerin arasına sıkıştırmış  bakarım  benim resmim veya  kendi  kuşum  onu isterim  özellikle  fiyat önemli  degil derim ben onu istiyorum  derim 
şimdi  dikkkat  !!!!!!!!!!!!!!!
abi!  az önce  telefon ettiler  sattım  :mad:
peki 
&yok abi  satmamışsınDIR  sattım  kardeş 
yok  direk benim  kümesime IŞINLAMIŞSIN  ONU :D   
  istersen  gelip  ala bilirsin 
!? yerin nerede abi!!!!!!!!!!!!!! alkisd

shakespeare

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
ÇALIŞKAN
Standart; En iyi çiftlerimden birini satıyorum.En çok verim aldığım kuşları satıyorum.
Mecbur kalmadıktan sonra kimse en iyi kuşlarını satmaz.Birbirimizi kandırmayalım.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Engin ÇALIŞKAN' Alıntı:
Standart; En iyi çiftlerimden birini satıyorum.En çok verim aldığım kuşları satıyorum.
Mecbur kalmadıktan sonra kimse en iyi kuşlarını satmaz.Birbirimizi kandırmayalım.
+111

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Cihad ÇİÇEK' Alıntı:
smileki smileki her kuşçuluğa başlayan bu hazı tadacaktır abim

İNŞALLAH BU GİDİŞİ DUR DİYECEK BU SİTEDE BİR ÇOK ARKADAŞIMIZ MEVCUT.AMAÇ HEVESİ VE UMUTLARI KIRMAK DEĞİL FİLİZLENDİRMEK.BİLGİ PAYLAŞILDIKÇA GÜZELLEŞİR VE ANLAM KAZANIR!!!!

İyilik yap denize at o döner gelir seni bulur!!!!!!!!!!!!

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Hasan US' Alıntı:
7-ABİ ŞU KUŞU VER ALİCİM O KUŞ SANA GELMEZ(İYİ KUŞ YA )
buna çok güldüm :)))  başarılı.... :))

Ama şöylede birşey var;  Ağlayanın malı gülene yaramaz . KİM NE EDERSE KENDİNE EDER. Bugün Alilerin ahı belki yarına kalır ama kimsenin yanına kalmaz herşeyden haberdar olan ALLAH var.
Çok haklısınız..

polat6473

Yeni Üyemiz
Adı
bülent
Soyadı
sezer
valla dostum yazdıklarının yarısı başıma geldi zaten bu kuş ve tavuk camiasında hertürlü düzenbazlık var bu arada sözüm dürüst çalışanlar üstüne alınmasın ama maalesef bunlar oluyor biz adamdan 100 tane brahma yumurtası getittirdik 15 yavru aldık digerleri dölsüz onlarda kırma ama insanlar yaptıklarından utansın akılları sıra insanları keriz yerine koyuyor ama bilsinler ki asıl keriz kendileri  :) :)

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
bunu yazalı epeyce vakit olmuştu..
çok şükür düşe kalka öğrendik bazı şeyleri

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Bülent SEZER' Alıntı:
valla dostum yazdıklarının yarısı başıma geldi zaten bu kuş ve tavuk camiasında hertürlü düzenbazlık var bu arada sözüm dürüst çalışanlar üstüne alınmasın ama maalesef bunlar oluyor biz adamdan 100 tane brahma yumurtası getittirdik 15 yavru aldık digerleri dölsüz onlarda kırma ama insanlar yaptıklarından utansın akılları sıra insanları keriz yerine koyuyor ama bilsinler ki asıl keriz kendileri  :) :)
eden bulur..gün olur devran döner

Murat ÖZYÜREK

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Murat
Soyadı
ÖZYÜREK
ALLAH petshop cuların şerrinden korusun...( bazı petshop'cuları tenzih ederim)

petshop'cunun bana dediği : " bu muhabbet kuşları 14 yıl yaşar abi,sen hiç merak etme " icon_think

lynx1985

Takipçi Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
doğruöz
Geçen gün bende ankara etimesgutta bir petshop a gittim. Yuvalık sordum bana bir tane büyük boy bir yuvalık gösterdi belliki kullanılmış giriş kısmını kuşlar kemirmiş.
Aramızda geçen diyalog.

-Ne kadar bunun fiyatı
-15 TL
-Sıfırı yokmu bunun?
-Sıfır bu zaten
-Bu kemirilme izleri nedir?
-Ben kullanmadım orda duruyo işte
-Senin dükkanındaki maldan haberin yokmu?
-Bir sürü malzeme var hangi birine bakıyım...
-Hadi hayırlı işler sana  deyip çıktım gittim.

polat6473

Yeni Üyemiz
Adı
bülent
Soyadı
sezer
ali bey ben daha yeni üye oldum siteyi yakından tanımak için forumda dolaşırken konu başlıgı dikkatimi çekti bu yüzden cevap yazdım ama gerçekten bayagı zaman olmuş sizi konuyu açalı ;) ;)

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Mustafa DOĞRU' Alıntı:
Geçen gün bende ankara etimesgutta bir petshop a gittim. Yuvalık sordum bana bir tane büyük boy bir yuvalık gösterdi belliki kullanılmış giriş kısmını kuşlar kemirmiş.
Aramızda geçen diyalog.

-Ne kadar bunun fiyatı
-15 TL
-Sıfırı yokmu bunun?
-Sıfır bu zaten
-Bu kemirilme izleri nedir?
-Ben kullanmadım orda duruyo işte
-Senin dükkanındaki maldan haberin yokmu?
-Bir sürü malzeme var hangi birine bakıyım...
-Hadi hayırlı işler sana  deyip çıktım gittim.
Fare kemirmiş olabilirmi?