Tkkkf Muhabbet kuşu kategorileri ile düşünceleri (video)

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Muhabbet kuşu kategorileri seminerinde konu kategorilerle ilgili itirazlar dile gelirken
Tkkkf yöneticilerinden Senad Gül devreye girerek bu kategoriler oluşturulurken
DÜNYA MUHABBET KUŞU ORGANİZASYON'UNA (WBO) Bağlı kalınarak oluşturulduğunu beyan etmiştir.

seminer

SEMİNERE KATKIDA BULUNAN BAŞKANIMIZ HAKAN KARADENİZLİYE,ORHAN DAĞCIYA,SENAD GÜL KARDEŞİMİZE
VE ÇAĞRIMIZA UYUP GELEN TÜM ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
ASLINDA ORTADA ANLAŞILMAYACAK SAĞA SOLA ÇEKİLEBİLECEK BİR TANE BİLE YOK İKEN HELE HELE Kİ KENDİLERİNE BU İŞİN PİRİ KOSTÜMÜNÜ GİYEN BAZI İNSANLARIN SADECE KİŞİSEL DÜŞÜNCELERİNDEN ÖTEYE GİTMEYEN POLEMİK YARATMAKTAN KAFALARI KARIŞTIRMAKTAN BAŞKA HİÇ BİR NEDEN GÜTMEYEN BAZI SIKINTILARI VAR...
SAYIN SENAD GÜL ÖYLE GÜZEL VE AÇIKLAYICI BİR ŞEKİLDE NET OLARAK ANLATTI Kİ BUNU, ANLAMAMAK MÜMKÜN DEĞİLDİ.AMA BEN EMİNİM Kİ BU KAFA KARIŞTIRICI ZİHNİYET HER ZAMAN VAR OLACAKTIR...

mustafaozden2

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Özden
Maşallah Selahattin Abim.Gençlere taş çıkarıyosun bu ne hız böyle evil_idea.Çok teşekkürler Abi sana...

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Konuşan senad gül'e helal olsun. Konuya hakim cevaplar müthiş  thumbsupbo

zafer_1981

Uzman Üyemiz
Adı
zafer
Soyadı
aktemur
teşekkürler selahattin abi,

orhan abi çok doğru söylüyor.ülkenin bu platformda biryer alması için kaliteli kuş gerekiyor.

ben orhan abi sayesinde kuşların bir bölümünü jumboya çevirdim.hedefim 100 tkm çek yerine 100 tkm jumbo.
bugün 45 tane çek yavru satmak istedim tanesine 15 tl verdiler icon_naughty
bu iştede bayağı kararlıyım.

ALLAH herkesin gönlüne göre versin.
herkese hayırlı üretimler

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Az Önce Büyük Bir Yazı Yazmıştın Serkan Abi  Biraz Okuma Fırsatı Buldum Yazın Silindi Baya Büyük BİR Yazıydı yazıdan anladıgım kadarıyla  çok güzel bir yere gidiyo anlamı ve mana sı biraz açıklayıcı biraz irdeleyeci neredeyse cogu üreticinin dert yakındıgı ve  rahatsız oldugu yerlere taşlama yapmışsın çok güzeldi  bence o kadarda silinmesini gerektiren bir yazı değildi tam aksine gercekten okunması gerekirdi ben bile okuyamadım sonucta burası bir forum forum kuralları cercevesinde yazılmış bi yazıydı silinmemesi gerekirdi..

EMEĞE VE DÜŞÜNCEYE SAYGI....

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
video çok güzel olmus elinize saglık

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
abi kaydını nie siliosun  boş ver olan olmus takma kafana sıkma canını

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Ben Bu Orhan Dağcıyı Seviyorum Arkadaş Videonun Sonundaki Konuşması Gercekten Çok Güzell...

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Serkan KUCCUK' Alıntı:
selahattın abı yorumları sıleceksen bıze nıye boşuna yazdırıyorsun abı hepsını sil.
senad gul orhan dagcıdan felanda korkmam ...
Serkan sende bilirsin sanırım benim ALLAH,tan başka kimseden korkmadığımı
Bu sitede insan kişiliğine ve bulunmuş olduğu mevkiye hakaret ve küçük düşürücü yazılar yasak
bu sanada yasak herkese yasak ben bunları sana sözlü olarakta söylemiştim
sıkıntın var biliyorum birilerine  gıcıklığın var onuda biliyorum bu sıkıntıları
hakaret tarzında burda dile getiremezsin dile getireceğin yeri sana söylemiştim orda getir.
ayrıca telefonuma bakabilirdin siteye girmeme  konusuna birşey diyemem
geri dönüşü telafisi olmayan yazıları burda yazma daha fazla lafları uzatma istersen

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Yorumları tam olarak okuyamadım ama az çok nereye ve kimlere taş atıldığını anladım ama ne olursa olsun o kişiler için burda bir yorum yazılmaması lazım çünkü selahattin abi defalarca söyledi tartışma içeren yorumlara veya konulara izin verilmeyeceğini bu tepkiyi aslında gerek federasyonun sitesinde gerek bağlı olduğumuz dernek sitesinde dile getirebiliriz serkan.

Senin benim veya diğerlerimizin bir takım sıkıntıları olabilir çünkü herkes kendine göre haklı yönleri vardır o doğrultu hareket ediyoruz ama tepkimizi doğru yerde doğru şekilde izah edersek sıkıntılar çözülecektir ama haklı olsan bile tepkini uygun olmayan yerde dile getirirsn haksız duruma düşersin buna hiç ama hiç gerek yok.

Örneğin haklılığını ispat etmeye çalıştın burda haklısındır veya haksızsındır ona bişi demiyorum ama birşeyleri uygun olmayan yerde bu şekilde dile getirdiğinde bu konuda olduğu gibi kendi aramızda sıkıntı yaşarız ne gerek var buna.

Bu şekilde kimseye prim vermemeliyiz kimseyi sevindirmemeliyiz bizim dostluğumuzu arkadaşlığımızı görenler bilen bile bu konuya emin ol anlam veremez.

Eminim sende bu yorumumu okuduğunda biranlık öfkeyle birşey yaptığını anlarsın.

HAYLAZZZZZZZZZZZZ Anladın sen onu  ;D  ;)

mumit

Takipçi Üyemiz
Bilal ERDEM' Alıntı:
ASLINDA ORTADA ANLAŞILMAYACAK SAĞA SOLA ÇEKİLEBİLECEK BİR TANE BİLE YOK İKEN HELE HELE Kİ KENDİLERİNE BU İŞİN PİRİ KOSTÜMÜNÜ GİYEN BAZI İNSANLARIN SADECE KİŞİSEL DÜŞÜNCELERİNDEN ÖTEYE GİTMEYEN POLEMİK YARATMAKTAN KAFALARI KARIŞTIRMAKTAN BAŞKA HİÇ BİR NEDEN GÜTMEYEN BAZI SIKINTILARI VAR...
SAYIN SENAD GÜL ÖYLE GÜZEL VE AÇIKLAYICI BİR ŞEKİLDE NET OLARAK ANLATTI Kİ BUNU, ANLAMAMAK MÜMKÜN DEĞİLDİ.AMA BEN EMİNİM Kİ BU KAFA KARIŞTIRICI ZİHNİYET HER ZAMAN VAR OLACAKTIR...
Bilal bey e aynen katılıyorum. Gerçekten Senad bey çok net bir şekilde anlattı ağzına sağlık..

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
CEMAL ABİ HAYLAZZ BAYA AGRESİF :dACAYİP ŞEQİLDE SİNİRLENMİŞ HADİ HAYIRLISI:d