TOKAT/ALMUS BARAJINDA ÇIKAN YAYIN BALIGI

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
SİZİNLE PAYLASMAK ISTEDIM YAŞADIGIM YERDE ÇIKAN BİR BALIKTIR

Bu cıkarılan 7.Balık önceden 90 kg cıkarılmıstı ve bitane restoranta 2.000 TL satılmıştı

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Ey Güzel ve Eşsiz Vatanım.Ne hazinelere gebesin  evil_idea  evil_idea  evil_idea

A.VOLKAN AK

Üyemiz
Adı
VOLKAN
Soyadı
AK
Maşallah bizde bikeresinde Kızılırmaktan 70 kg yakalamıştık susuz 2 gün yaşamıştı.:D

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Kızıl ırmaktan az çıkartmadım 60kg Yayın

30 Kilo Sazan çıkartmışlıgım var

-Maşallah  Rast Gele :)

noizboys

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
eren
eziyetten başka hiçbirşey değil tamam yakalamışsın iyi parayada satılıyormuş allah bereket versin neden hemen öldürmüyorsunda hayvana işkence çektiriyorsun kardeşim bide söylüyorsunuz marifet gibi 2 gün susuz yaşadı diye yaşadı ama bide hayvana sor nasıl yaşadığını ne acılar çektiğini size aynısını yapsalar hoşunuza gidermi

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Mehmet Ali EREN' Alıntı:
eziyetten başka hiçbirşey değil tamam yakalamışsın iyi parayada satılıyormuş allah bereket versin neden hemen öldürmüyorsunda hayvana işkence çektiriyorsun kardeşim bide söylüyorsunuz marifet gibi 2 gün susuz yaşadı diye yaşadı ama bide hayvana sor nasıl yaşadığını ne acılar çektiğini size aynısını yapsalar hoşunuza gidermi
katılmamak  elde  değil sana... ama başka türlü nasıl ölebilirdi ancak tabanca ile maalesef

noizboys

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
eren
Karahan UZUN.' Alıntı:
katılmamak  elde  değil sana... ama başka türlü nasıl ölebilirdi ancak tabanca ile maalesef
abi en kolay nasılsa öyle ölsün bi düşünseniz karahan bey suyun içinde nefessiz kaldığınızı nasıl açı çekerek ölürsünüz değilmi bu balıksa iki 2 gün acı çeke çeke öldü ben balık tutmaya çok giderim karahan bey her tuttuğum balığıda tutar tutmaz bıcaçağın tersiyle kafasına vurduğumda hemen ölür bi su dolu kovanın içine koysam hava olmadığı için suda balık yavaş yavaş acı çekerk ölüceğine bikerede ölsün daha iyi

leon1986

Üyemiz
Adı
eray
Soyadı
özkılıç
denizlerimizi kuruttuk sıra iç akarsularımıza geldi anlaşılan, yaşadığı doğaya saygı göstermeyen tek canlı insanoğlu hayvancağızın 2 gün acı çekmesinden nasıl övünerek söz eder anlamak mümkün değil, av insana helal kılınmıştır da mesele usulüne göre avlanmak sırf ticari şov ve balığın değerini koruması için yapılan muameleyi kınıyorum...