TOPLAM İLETİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hüseyin_Timur

Takipçi Üyemiz
Adı
HÜSEYİN
Soyadı
BAHTİMUR
arkadaşlar forum konularında yorum yazanken lütfen konuyu bir okuyun veya göz atın, sadece toplam ileti sayısı için konunun içeriğini bile bilmeden, son yorumu alıntı yapan arkadaşlar, evet sizi kastediyorum
birazcık emeğe saygı.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
ARKADAŞIM SENİN YAPTIĞINDAKİRLİLİK KUSURA BAKMA AMA DAHA DÜN AÇILMIŞ KONUYU BAŞKA BAŞLIK ALTINDA AÇMIŞSINIZ

erdal41

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdal
Soyadı
ERSÖZ
hüseyin_Timur' Alıntı:
arkadaşlar forum konularında yorum yazanken lütfen konuyu bir okuyun veya göz atın, sadece toplam ileti sayısı için konunun içeriğini bile bilmeden, son yorumu alıntı yapan arkadaşlar, evet sizi kastediyorum
birazcık emeğe saygı.
evil_idea evil_idea

nazım

Takipçi Üyemiz
Adı
Nazım
Soyadı
CİNOĞLU
Kendi adıma konuşayım;(bu toplam ileti artsın diye muhabbeti)çok yazılmaya başlandı.Yorum yazmaya çekinir oldum arkadaşlar,birşey yazacakken kırk kere düşünüyorum acaba yazayım mı diye.Bundan rahatsızlığımı belirtmek istiyorum.Burası forum değil mi?Yazmadan,yorum yapmadan nasıl paylaşacağız bilgilerimizi?Ayrıca ileti sayısı artınca ne olacak,ödül mü var,çok mu mühim,takılınacak bir şey değil bence.Rahat rahat bilgi ve dostluk paylaşmak istiyorum arkadaşlar.Hepinize teşekkürler.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Nazım CİNOĞLU' Alıntı:
Kendi adıma konuşayım;(bu toplam ileti artsın diye muhabbeti)çok yazılmaya başlandı.Yorum yazmaya çekinir oldum arkadaşlar,birşey yazacakken kırk kere düşünüyorum acaba yazayım mı diye.Bundan rahatsızlığımı belirtmek istiyorum.Burası forum değil mi?Yazmadan,yorum yapmadan nasıl paylaşacağız bilgilerimizi?Ayrıca ileti sayısı artınca ne olacak,ödül mü var,çok mu mühim,takılınacak bir şey değil bence.Rahat rahat bilgi ve dostluk paylaşmak istiyorum arkadaşlar.Hepinize teşekkürler.
Bir alıntıda benden ;D

babaçi

Takipçi Üyemiz
Adı
Coşkun
Soyadı
TIKIZ
Nazım CİNOĞLU' Alıntı:
bu konu sadece bu foruma özgü değil emin olun..

motosiklet.net isimli sitede bu olayı üyelerin toplam ileti sayısını iptal ederek çözdük..yani üyenin ileti sayısı profilden kaldırıldı.

erdal41

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdal
Soyadı
ERSÖZ
Coşkun TIKIZ' Alıntı:

motosiklet.net isimli sitede bu olayı üyelerin toplam ileti sayısını iptal ederek çözdük..yani üyenin ileti sayısı profilden kaldırıldı.
alkisd alkisd

babacan

Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
babacan

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Coşkun TIKIZ' Alıntı:

En iyi çözüm bencede bu.Selahattin abiye bir çağrım var.İleti sayıları hem profillerde görünmesin hemde ana sayfadaki en çok ileti gönderenler bölümü kaldırılsın...

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Arkadaşlar bu ve buna benzer form siteleri iletilerle canlanıyor hızlanıyor.
Sadece sizden ricam alıntı yapıldıktan sonra ufakta olsa bir yorum yapılıp yazılmasında fayda vardır.
sadece alıntı ve  sadece +1 olmaması lazım diye düşünüyorum ben

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
Serkan KUCCUK' Alıntı:
Bence selahattin abı alıntı yaptığımız konular o konu hakkında soylenecek baska bırsey olmadığını gosterıyor. o yuzden konunun guncel kalmasını sagğlamak amaclı alıntı yapıyorum ben kendi adıma.
+1
birde kendi adıma konuşuyorum ben iş yerinden de siteye girdiğim için konuyu ve cvpları okuyorum vakit kısıtlılığı yüzünden genelde alıntı yapıyorum.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
ORÇUN AST' Alıntı:
+1
birde kendi adıma konuşuyorum ben iş yerinden de siteye girdiğim için konuyu ve cvpları okuyorum vakit kısıtlılığı yüzünden genelde alıntı yapıyorum.
+1

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
içimden geçenleri yansıtan bir yazı varsa +1 alıntı yapıyorum. ancak teşekkürler ve hayırlı satışlar butonu olmalı bence  C:)

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Bende kendi fikrimi söyleyeyim bu konu devamlı gündeme gelen bi durum bence alıntı butonu kaldırılsın alıntı yapmak yerine herkes fikrini yazmalı unutmayalım mesaj sayısı fazla oluna Selahattin abi kuş vermiyor  :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...