TOPTAN SATICILARA DİKKAT

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
siz kaptirmis olabilir siz kaptirdiniz diye butun petshopcular öyledir demek deildir..
Ben paramı geri aldım kimsede hakkımı bırakmam kimseninde hakkını yemem hem neden bu kadar alındınız anlayamadım Allah size helalinden bol kazançlar nasip etsin .Ben dürüst alıcıları ve satıcıları kast etmedim.Alıcılar da art niyetli insanlar olduğu kadar satıcılarda da art niyetli insanlar vardır Allah iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın cümlemizi Amin  ;)

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
siz kaptirmis olabilir siz kaptirdiniz diye butun petshopcular öyledir demek deildir..
Behzat bey sizin alınmanıza gerek yok,,, sitede tanıdıgımız birçok petshopcu arkadaşımız var, dürüst güvenilir,beşparmagın beşibir degildir ama malesef genelde durum böyle  :( :(

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Pet shop çulara kuş gönderenlerde de üç kağıtçı dolandırıcı çok bu gün izmir kuş pazarında ne kadar hasta çelimsiz kanatsız kuyruksuz kuş varsa topladılar soruncada abi pet shoplara kuşların arasında yolluyorum kazanç oranım artıyor dediler şimdi bu yapılan sizce ahlakimi Allah cemi cümlemizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Münah Öoğlu

Uzman Üyemiz
Adı
Münah
Soyadı
Özoğlu
Uyarınız için teşekkürler.Dürüst alışveriş yapan arkadaşlar mutlaka vardır ve bu tür olaylardan fazla alınmazlar sanırım.