TORUNUM İÇİN ACİL YARDIM LÜTFEN

byxizmir

Üyemiz
Adı
kuzey
Soyadı
yıldırım
herkese selam ben bu siteye üye olduğum için çok memnunum açıkcası herkes çok saygılı çoçukları ve torunları için hep güzel temennilerde bulunuluyor bu çok hoşuma gidiyor SORUNUMA GELELİM BENİM 2 TORUNUM VAR BU RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ TORUNUMU ANNESİ BESLEMİYOR (yerde yatan) BEN ELLE BESLİYORUM TORUNUMUN NE GİBİ BİR SORUNU VAR NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM NE YAPMALIYIM BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ahaaa

RESİM: http://img560.imageshack.us/img560/9578/img0030vz.jpg

trej

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
karaçal
yerde yatan yavru ayrık bacaklı  ve anane babası iyi bakıcı değiller zayıf kalmışlar ayrık bacağın tedavisi forumda araştırırsanız bulursunuz bu konuda bayağı değişik görüşler var iple bağlama süngerle tutturma gibi arama bölümüne ayrık bacak diye yazın çıkacaktır saygılar

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
yuvalığınızı içi çok pis mikrop ve bakteriyel durum olma olsasılığı yüksek . yavruların teni çok kızarık . protein eksikliği veya başka bir problem olabilir. verdiğiniz yem su ve mamaya çok dikkat edin.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
kuşlarınızın bu halde olması gayet normal hijyen adına hiçbirşey yok ilk başta yuvalık temizliğinden başlamanız gerekiyor yuvayı iyice temizledikten sonra tabanına biraz talaş koyup yavruları yerleştirin anne ve babaya vitamin desteği ve mama verin kuşlar kendine gelecektir diğer yavruda çarpık bacak tedavi yöntemleri sitede mevcut ordan bulabilirsiniz

forhunters

Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
yalçın
Bandajlama ve süngerleme yöntemi kullanılır ama yavru büyümüş baya inşallah geç kalınmamıştır denemekte fayda vardır yinede.Anaçların bakmaması söz konusu değil burada kışın yavrular geç büyür  bildiğiniz üzere hava soğuk olduğundan.Çarpık bacaklı olduğu içinde anası onu ölüme terketmiş iş size düşüyor inşalalh sağ salim yuvadan atlatırsınız.Yuva temizliğinide en son çıkan yavru 10 günlük olduktan sonra yapabilirsiniz bazı çiftler yadırgayabiliyor yumurta varken yapmazsanız daha iyi olur.

byxizmir

Üyemiz
Adı
kuzey
Soyadı
yıldırım
aslında ben çok temiz biriyimdir çocuklarımın hepsiyle özel olarak ilgileniyorum bu yuvalığı bi başkasından aldım oda bana yuvalığı değiştirirsen anne yuvaya girmez dediği için öle bıraktım benimde içime sinmiyodu haklısınız

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Yavrular virüs kapmış...Derinin durumundanda bu belli oluyor...

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
O yuvadan yavrunun çıkması zaten bi mucize olur Kuzey bey piyasada bulanamayan bişey değil altı folluklu yuvalıklardan kullanın hem yavrularda ayrık bacak durumu ortadan kalkar hemde talaşı değiştirmeniz kolay olur Kolay gelsin

byxizmir

Üyemiz
Adı
kuzey
Soyadı
yıldırım
herekese ilginizden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim söylenenleri aynen uyguladım yeni yuva aldım içine talaş koydum yavruyuda koydum ama anne biraz yabancılık ettikten sonra yuvaya girip orda yavruları beslemeye devam etti

alpostr95

Üyemiz
Adı
Alperen
Soyadı
Yıldız
Arkadaşlar aynı zamanda forumda çok sık gördüğüm bir şey yuvalıkta büyük, sert ve kalın talaşların bulunması. Bunun yerine ince taneli hamster talaşı kullansanız bence daha iyi olur. Bir başka şey de yuvalığın tabanının dümdüz olması bildiğim kadarıyla çarpık bacaklılığa sebep oluyor.Ortasında oval bir oyukluk olan yuvalıkları tercih etmelisiniz bu yüzden. en azından ortası delik bir levha bulunmalı.