Toz ve Tüy Uçuşmaları İçin Bir Öneri

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
güzel olmuş abi perdenin boşluğundan yere biraz da olsa pislik dökülüyordur değil mi

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Plastik büyük şeffaf kutuların içine kafesi yerleştirme imkanınız varsa, veya mavi çöp poşeti yarıya kadar çekip mandallama ben yaptımtı. Çok güzel olduydu ama görsel açıdan üzerine tül geçirirseniz bir nebze daha şık olur ve tüy, yem kabuğu açısından ortam rahatlar.

ByArDa

Üyemiz
Adı
N.Arda
Soyadı
TURAN
Streç film çektim hava alınacak kadar boş bıraktım ve gayet iyi oldu şuan için çok memnunum:)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
kemiriyorlar ve dağılıyor diye ben streç film kullanılmasından yana değilim

muharrem avci

Üyemiz
Adı
muharrem
Soyadı
avcı
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
güzel olmuş abi perdenin boşluğundan yere biraz da olsa pislik dökülüyordur değil mi
soyle dıyeyım ustadım tabıkı kabuk vb. pıslık olusuyo her katın arka kosesınde bu bosluk var ve pıslıklar gelde oradan dokuluyo bı alta bı alta derken en alt katta  bos bu alan var oraya kadar dokuyluyove boslukta tava mısalı cıkartılabılen tahta alıp temızlenıyo toz ıcınse perdenın en alt kısmını o en alttakı tavaya koyunca onune bır gıdım pıslık dokulmuyo
tabıkı sureklı perde kapalı degıl kuslarda sadece sabah erken saatler ve aksam kapatıyorum bunalmasın kuslar dıye

erken

Yeni Üyemiz
Adı
ekrem
Soyadı
hekimoğlu
herkeze selam streç uygulayanlardan biriyim fakat streç arasında biriken tozlar bite dönüşüyor bizzat yaşadım o yüzden ayda bir streçleri yenileyin