U ugrmlnl Yeni Üyemiz Katılım 21 Mar 2016 Mesajlar 7 Konum ANKARA / Çankaya 3 Nis 2017 #1 Arkadaşlar bir konuyu sormak istiyorum eşdeki kuş tüğe girdi bir sıkıntı olurmu birbirleri ile ilgileniyorlar ne yapmalıyım teşekkürler
Arkadaşlar bir konuyu sormak istiyorum eşdeki kuş tüğe girdi bir sıkıntı olurmu birbirleri ile ilgileniyorlar ne yapmalıyım teşekkürler
kervanser Sayfa Yöneticisi Yönetici Katılım 5 Mar 2010 Mesajlar 4,990 Konum İstanbul / Fatih Web sitesi www.muhabbetkusuureticileri.org Adı Selahattin Soyadı GÜÇLÜ 3 Nis 2017 #2 Uğur MELANLI' Alıntı: Arkadaşlar bir konuyu sormak istiyorum eşdeki kuş tüğe girdi bir sıkıntı olurmu birbirleri ile ilgileniyorlar ne yapmalıyım teşekkürler Genişletmek için tıkla ... kuşlarınız eş halinde tüye girebilirler ayırmanıza gerek yok tüydeyken mamalarını eksik etmeyin yeşillik vermeyi ihmal etmeyin
Uğur MELANLI' Alıntı: Arkadaşlar bir konuyu sormak istiyorum eşdeki kuş tüğe girdi bir sıkıntı olurmu birbirleri ile ilgileniyorlar ne yapmalıyım teşekkürler Genişletmek için tıkla ... kuşlarınız eş halinde tüye girebilirler ayırmanıza gerek yok tüydeyken mamalarını eksik etmeyin yeşillik vermeyi ihmal etmeyin
E EnderBAYRAKTAR Üyemiz Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 66 Konum İstanbul Adı Ender Soyadı BAYRAKTAR 4 Nis 2017 #3 Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı: kuşlarınız eş halinde tüye girebilirler ayırmanıza gerek yok tüydeyken mamalarını eksik etmeyin yeşillik vermeyi ihmal etmeyin Genişletmek için tıkla ... Yeşillik derken başkanım ? Marul maydonoz tavsiye etmiyolar ishal ettiği için
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı: kuşlarınız eş halinde tüye girebilirler ayırmanıza gerek yok tüydeyken mamalarını eksik etmeyin yeşillik vermeyi ihmal etmeyin Genişletmek için tıkla ... Yeşillik derken başkanım ? Marul maydonoz tavsiye etmiyolar ishal ettiği için
U ugrmlnl Yeni Üyemiz Katılım 21 Mar 2016 Mesajlar 7 Konum ANKARA / Çankaya 4 Nis 2017 #4 Selahattin bey teşekkür ederim cevap için mamaya devam edecem