tüğden çıkamıyor

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
2 aydır dişi kuşum tüyden çıkamıyor vitamin olarak avi-vit ve vitaform kullanıyorum ne yaplıyım ?

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Vitaform vermeyin gereksiz antibiotik yüklemeye gerek yok vitaform hastalık durumunda verilmeli . Aviviti haftada 1 kullanın yeşillik verin iyice kuruttuktan sonra banyo sularına az miktarda elma sirkesi tüyden çabuk çıkmasını ve parlak tüyler çıkarmasını sağlayacaktır ayrıca yemlerine yulaf katabilirisiniz

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Sezgin ANIL' Alıntı:
Vitaform vermeyin gereksiz antibiotik yüklemeye gerek yok vitaform hastalık durumunda verilmeli . Aviviti haftada 1 kullanın yeşillik verin iyice kuruttuktan sonra banyo sularına az miktarda elma sirkesi tüyden çabuk çıkmasını ve parlak tüyler çıkarmasını sağlayacaktır ayrıca yemlerine yulaf katabilirisiniz
+++

metkuy

Uzman Üyemiz
Sezgin ANIL' Alıntı:

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
yardımlarınız için çok sağolun bu dediğim dişi  çift  ben bunlara banyoluk taktım fakat 3 gün durdu girmediler ben kendim yıkasam dişiyi sirkeli su ile olurmu ?

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
erdem sungur' Alıntı:
yardımlarınız için çok sağolun bu dediğim dişi  çift  ben bunlara banyoluk taktım fakat 3 gün durdu girmediler ben kendim yıkasam dişiyi sirkeli su ile olurmu ?
Fısfısla ara sıra bir iki fıslama yapabilirsin...

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
eren bey ısı dengesizliği türkiye genelinde var hemen hemen hava şartları mağlum  :) 10 derece birden düştü sakaryada hava sıcaklığı

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Kuşunuza haftada bir banyo verin ve mamasına çimlendirilmiş buğday veya çimlendirilmiş maş fasulyesi karıştırın. Tüy döneminde protein içerikli besinlerin fazla verilmesi tüyden çabuk çıkmalarına yarar sağlar.

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
şu tüy meselesinden bende muzdaribim İnşallah bu bilgiler sayesinde kurtulcaz

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
gbiotinin hapını dörtebirini bir suluğa eriterek  kullanırsanız tüyden çok kolay çıkacaktır içine vitaminde koyabilirsiniz