L Lütfi Öer Üyemiz Katılım 17 Mar 2013 Mesajlar 83 Konum K.maraş Elbistan Adı Lütfi Soyadı Özer 4 Şub 2014 #1 arkadaşlar sarı dişi kuşumun sizce tüğlerimi değişiyor ben pek anlamıyorum tüğ değişimi olayından
L leon1986 Üyemiz Katılım 2 Eyl 2011 Mesajlar 57 Konum İstanbul Adı eray Soyadı özkılıç 4 Şub 2014 #2 dişi kuşunuz tüy değişiminden ziyade hasta gibi duruyor, dışıkısını kontrol ediyor musunuz? 3. fotodaki göz çevresindeki tüylerde dökülmüş, gözle ilgili bir problem olmanın yanında mantar da olabilir. Sitedeki ustalar daha iyi yorum yapacaklardır.
dişi kuşunuz tüy değişiminden ziyade hasta gibi duruyor, dışıkısını kontrol ediyor musunuz? 3. fotodaki göz çevresindeki tüylerde dökülmüş, gözle ilgili bir problem olmanın yanında mantar da olabilir. Sitedeki ustalar daha iyi yorum yapacaklardır.
L Lütfi Öer Üyemiz Katılım 17 Mar 2013 Mesajlar 83 Konum K.maraş Elbistan Adı Lütfi Soyadı Özer 4 Şub 2014 #3 evet göz çevresindeki tüğler döküldü dışkıları normal bi sıkıntısı yok kabarık duruyo bilmiyorum neden öyle yapıyo 4 aylık bi ev kuşu
evet göz çevresindeki tüğler döküldü dışkıları normal bi sıkıntısı yok kabarık duruyo bilmiyorum neden öyle yapıyo 4 aylık bi ev kuşu
G gs_bursa_gemlik Takipçi Üyemiz Katılım 18 Haz 2012 Mesajlar 123 Konum İstanbul Adı Berkan Soyadı Valer 4 Şub 2014 #4 Fotoğrafta ishal gibi görünüyor bence , bir usta tavsiyesi beklerken vakit kaybetmeyin sizde bu süreçte ishal tedavisine başlayın derim , geçmiş olsun...
Fotoğrafta ishal gibi görünüyor bence , bir usta tavsiyesi beklerken vakit kaybetmeyin sizde bu süreçte ishal tedavisine başlayın derim , geçmiş olsun...
L Lütfi Öer Üyemiz Katılım 17 Mar 2013 Mesajlar 83 Konum K.maraş Elbistan Adı Lütfi Soyadı Özer 4 Şub 2014 #5 ishali yokmuş sanırım ufak çaplı bir soğuk almış ve solunum yolları ile sıkıntısı var baytril uygulamaya başladım
ishali yokmuş sanırım ufak çaplı bir soğuk almış ve solunum yolları ile sıkıntısı var baytril uygulamaya başladım