Tüm Kuş Türleri Poster

Gunesisigi

Takipçi Üyemiz
Adı
Akşit
Soyadı
ER
Bilal Bey çok güzel posterler.Emeğinize sağlık,teşekkürler. Acaba bunları duvara asmak için büyük ölçülerde olanlarını bulabilir miyiz? Nerede satılıyordur.

E

elaziz2316

Guest
    Emeğinize sağlık. Paylaşım için de teşekkürler.

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Akşit ER' Alıntı:
Bilal Bey çok güzel posterler.Emeğinize sağlık,teşekkürler. Acaba bunları duvara asmak için büyük ölçülerde olanlarını bulabilir miyiz? Nerede satılıyordur.
Teşekkürler ediyorum.
Bu posterler için yurt dışında Singapurda ki firma ile kontak kurduk Allah izin verir ise 5. ayın sonu gibi tekrar gidiyorum oraya kısmet olursa bunlardan bol bol getireceğiz.

E

elaziz2316

Guest
Bilal ERDEM' Alıntı:
Teşekkürler ediyorum.
Bu posterler için yurt dışında Singapurda ki firma ile kontak kurduk Allah izin verir ise 5. ayın sonu gibi tekrar gidiyorum oraya kısmet olursa bunlardan bol bol getireceğiz.
    Bilal kardeşim istersen numune olarak al getir. Burada bir matbaa ya da fotoğrafçıda aynısını hatta daha büyük boyda olanını yapar satarsın. Kaliteli bir tarayıcı ile yüksek çözünürlükte tarandı mı işlem tamam. Hatta alacağın firmadan (eğer verirlerse) dijital dosya olarak da almaya çalış.

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
paylaşım harika teşekürler

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
emeğine sağlık bilal kuş camiasına katma değerin artarak devam ediyor teşekkürler

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Güzel bir bilgilendirme. Paylaşım için teşekkürler