TÜM KUŞLARIM SATILIKTIR. MAHİR KOCATÜRK ANKARA

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
01-) IRKI: yerli çek ingiliz

02-) CİNSİYETİ: erkek dişi

03-) YAŞI:

04-) SAĞLIK DURUMU:mükemmel

05-) BİLEZİK NO:

06-) FİYATI:  100-350 tl arası

07-) GEÇERLİLİK TARİHİ:satılana kadar

0:cool: SAHİPLENECEK / ALINACAK ŞEHİR:ankara

09-) GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: görüşülür.

10-) İRTİBAT TELEFONU:05549741898

11-) MAİL ADRESİ: https://www.facebook.com/mahir.kocaturk.9?ref=tn_tnmn

12-) TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ:7/24

13-) AÇIKLAMALAR:arkadaşlar muhabbet kuşlarımı minimize edip ispinoz türlerini kümesime dahil etmeye karar verdiğimden dolayı kuşlarımı satıyorum. şu satılık bu satılık değil diye bi şey yok  tüm damızlıklarım satılık sadece 15 adet yavru mubiş var onlarda bu kuşlardan aldığım yavrular 4-5 ay sonra onları eşe atıp muhabbet kuşu üretimine onlarla devam edecem şuan üretim yapamam çünkü kümeste bir takım yenilikler yapacağımdan dolayı boşaltmam lazım.satılık olan kuşlarım şuan hali hazırda üretim yaptığım kuşlardır. hiç bir sıkıntıları yoktur. yavrulu olanlar yavrular büyüdükten sonra verilecektir. satışta olanlaında yuvaları kapalıdır. hepsi herhan yumrtlayabilir. alacak arkdaşa şimdiden hayırlı olsun.

14-) RESİMLER TEMSİLİDİR. HEPSİNİ TEK TEK ÇEKEMEDİĞİM İÇİN BU KUŞLARIMI YÜKLEDİM. ALACAK ARKDAŞLARIN GÖREREK ALMALARI TAVSİYEMDİR.
[/size][/size][/size][/size][/size]

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Hayırlı satışlar Mahir Bey. Bu gidişle Ankara'da muhabbet üretimi yapan kalmayacak :)

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
teşekkür ederim. arkadşalar mehtap hanım değerimiz bilinmedikten sonra gerek yok boş yere uğraşmaya kuş muhabbete olan sevgimi 10 çiftlede dizginleyebilirim. zaten ticari olarak bişey kazandiğimız da yok masrafları çıksa öp başına koy artık oda çıkmıyor.

yusuf71

Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
bastug
Hayırlı satışlar olsun gardasım inşallah değerını bılecek bı arkadasa gıder dediğini yapacaksın sende benım gıbı :) hakkında hayırlısı olsun

ugur_bozok66

Takipçi Üyemiz
Adı
uğurr
Soyadı
şahin
Degerini Bilecek Birilerine Gider Umarim... COK guzel Kuslar... Ben de Tayin Olmasam Kuslari Vermezdim Kimseye Ama TUNCELİ'de Ne Yapayim Kusu :)