Tüm kuşlarımı Satıyorum (Sinan ÇELİK)

sinancelik

Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
çelik
01 - IRKI:İngiliz kırığı, şow jumbo yavrular, tepeli, rainbow

02 - CİNSİYETİ: Erkek - Dişi

04 - YAŞI: Kırıklar 2-3, jumbo yavrular 2-3 aylık, tepeliler 1,5, Rainbowlar 1 yaş

05 - SAĞLIK DURUMU: Çok İyi

06 - BİLEZİK NO: tepeli dişi 2013 tfk jumbo yavrulardan gök mavisi 2014 tfk

07 - FİYATI: ingiliz kırığı çift 120 tl, Jumbo yavrular 150 şer tl, Tepeli çift 300 tl
Rainbow çift 225 tl

08 - GEÇERLİLİK TARİHİ:

09 - SATILAN / ALINACAK ŞEHİR: İstanbul Avrupa yakası

10 - GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: toplu alım harici gönderim düşünmüyorum.

11 - İRTİBAT TELEFONU: Siteden özel mesaj yada 0546 640 15 14 nolu telefona mesaj atılması iyi olur çünkü gün içerisinde çalıştığımdan açamayabilirim.

12 - MAİL ADRESİ:

13 - TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ:

Kuşlar gözüm gibi baktığım kuşlarımdır. Tanıyanlar bilenler iyi bilirler. Çiftlerden daha önce yavru alınmışır. Balkonda çok ses olduğundan ve çevredeki insanların rahatsız olmasında dolayı tüm kuşlarımı satıyorum. Kimsenin aklına yanlış birşey gelmesin dediğim gibi sitede beni tanıyan arkadaşlar kuşları biliyorlar. 6 ay sonra evleneceğim belki seneye kendi evimde hobime devam edebilirim o yüzden satın alacak arkadaşlardan yavru sözü isterim :) Kuşlar istenirse kafeslerle de satılabilir kafesler fiyata dahil değildir. Kuşlar satıldıktan sonra kafeslerde satışa çıkarılacaktır.

İngiliz kırığı çiftim. Anne yavrudan 10 gün önce kalktığından ve sürekli mama verdiğimden biraz yağlanma mevcut

Şow jumbo yavrular. yeşil yavru mavi yavrudan 10 gün küçük cinsiyetleri henüz tam belli olmamakla beraber dişiye yakınlar

Tepeli çiftim.

Rainbow çiftim. Resimlerin bazıları 15 gün öncesine ait dişide yumurta vardı mersinden geldiğinde kafes tabanına yumurtladı tekrar kuluçka aşamasındalar.

vedat mut

Takipçi Üyemiz
Adı
VEDAT
Soyadı
MUT
maşallah sinan hocam,çok sağlıklı ve güzel renkte kuşlar,inşallah alan ve satan için hayırlısı olur.