TUM SATILIK İLANI AÇACAK ARKADAŞLARA BENDEN (KA)

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
ARKADAŞLAR SİTEMİZDE İLLAKI SATILIK KONULARI PAYLAŞILIYOR VE LAKİN BU SİTENİN GERÇEK ÜRETİCİLERİNİN VE PAYLAŞIMCILARININ OLDUĞUNU HATIRLATIR HİÇ TANINMAYAN VE KATILIMLARI İLE TANINMAYAN ARKADAŞLAR HER NEKADARDA SİTEMİZDE İLAN VERSELER TANINMADIKLARINDAN VE GÜVEN ADETMEDİKLERİNDEN DOLAYI KUŞ SATAMAZLAR REFERANS REFERANS AMA BU ARZ TALEP MESELESİ SİZLER SATAR GİDERSİNİZ BİZLER YINE SİZİN SATARAK KIRDIĞINIZ KALPLERİ ONARMAKLA UĞRAŞIR OLMAKTANSA SİZLER SİTEMİZİ ELOKAT VE SAHİBİNDEN COM GİBİ GOREMEZ VE BUNADA HİÇ BİR HAKKINIZ YOK SLM

moordek

Takipçi Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
Özdemir
evil_idea evil_idea teşekkürler kemal abi bu konuyu açtığın için.ne zamandır takip ediyorum.adam siteye sadece elindeki kuşları satabilmek için..geçmişi olmayan insanlar.burayı sahibinden.com olarak görüyorlar...

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
K.A    abı bu yazdıklarından utanıp sıkılsalar keske......ben artık bos verdım sende bos ver be abım.....

hakandemir1989

Uzman Üyemiz
Adı
HAKAN
Soyadı
DEMİR
Barış ÖZDEMİR' Alıntı:
evil_idea evil_idea teşekkürler kemal abi bu konuyu açtığın için.ne zamandır takip ediyorum.adam siteye sadece elindeki kuşları satabilmek için..geçmişi olmayan insanlar.burayı sahibinden.com olarak görüyorlar...
aynen

mertsever

Uzman Üyemiz
Adı
MERT
Soyadı
SEVER
Kemal AKBULUT' Alıntı:
ARKADAŞLAR SİTEMİZDE İLLAKI SATILIK KONULARI PAYLAŞILIYOR VE LAKİN BU SİTENİN GERÇEK ÜRETİCİLERİNİN VE PAYLAŞIMCILARININ OLDUĞUNU HATIRLATIR HİÇ TANINMAYAN VE KATILIMLARI İLE TANINMAYAN ARKADAŞLAR HER NEKADARDA SİTEMİZDE İLAN VERSELER TANINMADIKLARINDAN VE GÜVEN ADETMEDİKLERİNDEN DOLAYI KUŞ SATAMAZLAR REFERANS REFERANS AMA BU ARZ TALEP MESELESİ SİZLER SATAR GİDERSİNİZ BİZLER YINE SİZİN SATARAK KIRDIĞINIZ KALPLERİ ONARMAKLA UĞRAŞIR OLMAKTANSA SİZLER SİTEMİZİ ELOKAT VE SAHİBİNDEN COM GİBİ GOREMEZ VE BUNADA HİÇ BİR HAKKINIZ YOK SLM

Kemal abi doğru söze ne acep haklısın sana canı gönülden katılıyorum.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
BU TÜR OLAYLARLA CAN SIKIMIZ YOK ÇOK ŞÜKÜR ALLAH CC ÖYLE BİR GENİŞLİK ZENGİNLİĞİ VERMİŞKİ XXXXXL AMA ŞUNUN İÇİNDİRKİ SİTEMİZİN ROTASI ŞAŞARSA AMACIMIZA YANİ KARAYA ÇIKAMAYIZ SLM ER GEÇ İNŞALLAH BU GEMİ YUZECEK ROTASINDA

erci

Takipçi Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
ide
alkisd.tebrikler kemal abi.yerden göğe kadar haklısın.katılmamak mümkün değil.

ersinaksar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ersinaksar.blogspot.com
Adı
ERSİN
Soyadı
AKSAR
Kemal AKBULUT' Alıntı:
+111 evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea

orhankupeli

Takipçi Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
küpeli
doğru soze ne denırkı helal olsun  evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea

hakantoga

Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
toğa
merhabalar
dostlarım  abilerim  okadar  yazılanları  okudum sadece  anladıgım siteyi sadece kuş satacaklar kullanıyor gibi lanse  ediliyor veya satış  sitesi  gibi  kullanılıyor  diye  tasalanıyorsunuz 
belki  de  haklı sayılabilir  lakin arz  talep  meselesi göz önunde  bulundurrsak  demekki  site cok izlenilen  bilgi  alına bilen hatta ve hatta talep ve arzlarınıza en kısa  zamanda  cevap  alına bilen bir  site    bence 
bende  satış amaçlı kullananlardanım  ama bu  demek  degilki  kişi veya kuruluşların  bilgi ve becerileri  okumuyor  degilim  bence  herkez  böyle  yapıyor  ama  elindeki  kusu  enkısa  zamanda çıkarmak isteyen kişi  elbetteki  buraya  ilan verecek  nereye versin  çünkü  en  cok  istenen arana  site    oldugu içindir  sanırım  haksız mıyım
  birde  son 3  4 aydır  satış  ilanlarını  takip  ediyorum  ama  hep  hatırı sayılır kişiler ilanlara  hayırlı satışlar  alana satana hayırlı olsun deyip  mükemmel işleyen fabrikalarını  biraz daha  büyütmüşler  küçük  amatör  hevesle  heyecanla  bu  hobiyi götürene iyilerin kötülerini vererek agızlarına  bir parmak bal  sürerek  gönderenleri  duyunca  üzülüyorum  önce  biz BİR BİR olalım  NEDERSİNİZ

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Hakan TOĞA' Alıntı:
merhabalar
dostlarım  abilerim  okadar  yazılanları  okudum sadece  anladıgım siteyi sadece kuş satacaklar kullanıyor gibi lanse  ediliyor veya satış  sitesi  gibi  kullanılıyor  diye  tasalanıyorsunuz 
belki  de  haklı sayılabilir  lakin arz  talep  meselesi göz önunde  bulundurrsak  demekki  site cok izlenilen  bilgi  alına bilen hatta ve hatta talep ve arzlarınıza en kısa  zamanda  cevap  alına bilen bir  site    bence 
bende  satış amaçlı kullananlardanım  ama bu  demek  degilki  kişi veya kuruluşların  bilgi ve becerileri  okumuyor  degilim  bence  herkez  böyle  yapıyor  ama  elindeki  kusu  enkısa  zamanda çıkarmak isteyen kişi  elbetteki  buraya  ilan verecek  nereye versin  çünkü  en  cok  istenen arana  site    oldugu içindir  sanırım  haksız mıyım
  birde  son 3  4 aydır  satış  ilanlarını  takip  ediyorum  ama  hep  hatırı sayılır kişiler ilanlara  hayırlı satışlar  alana satana hayırlı olsun deyip  mükemmel işleyen fabrikalarını  biraz daha  büyütmüşler  küçük  amatör  hevesle  heyecanla  bu  hobiyi götürene iyilerin kötülerini vererek agızlarına  bir parmak bal  sürerek  gönderenleri  duyunca  üzülüyorum  önce  biz BİR BİR olalım  NEDERSİNİZ
+1

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
hakan kardeş bu sitede sen kendi tezini kendin çürüttün işte önce canan bizler katılımlarımızla canlı kanlı ayakta dimdik duran ve seninde az bile bahsettiğin bu site üreticileri için var kuşun duayenleri bu sitede satış i
lanı vermekten kaçınırken vatandaş ne olduğu belliOLMAYAN YANİ EVVELİYATI KARANLIK KUŞLARI SİTEDE SATARAK BİZ LERİ SIKINTIYA DÜŞÜRÜYOR TAKIP ETMİŞ OLSAN BİZLERE HAK VERECEKSİN SEN HİÇ KUŞLARI KUREKLE TOPLAYIP GÖMDÜNMÜ GÜNDE 15 20 YAVRU ATTINMI YOK DİYORSAN SEN BİLİRSİN HERKESE SAYGI BİZDEN HERKESİN PENCERESİ FARKLI VE KİMİLERİNİN BUZLU KUMLU ÇATLAK BELKİDE CAMI BİLEYOK SLM HERKEZİ ÇOK ÇOK SEVİYORUM

KARDEŞ BU SİTEDE PROFOSYONEL TAKILAN HİÇ BİR KUŞÇUNUN KUŞU ELİNDE KALMAZ İLANA BİLE GEREK YOK ÖYLE BALLA REÇELLE KIMSE UĞRAŞMAZ BİZİM KUMESLER KAPALI GİŞE OYNUYOR HİÇ OLMAZSA DAMIZLIK OLUR

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
sonuna kadar dediklerinde haklısın kemal abi bu şekilde davranan arkadaşlar bir daha düşünmeli ve öle ilan vermeli en azından bir sabah bir selam bir kelam etmeli oda yok satılıktır sarı çizmeli mehmet ağa :) saygılar

hakantoga

Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
toğa
kendi  tezimi kendim  çürütmuşün  gene birşey anlamadım  sizler bende  daha eskisinizdir  bu  camiada  78 dogumluyum  96  senesinden beri  kanarya  muhabbet  kusu ile ugrasırım ben merdiven altındaki  üreticilere de karsı  degilim  bende  merdiven altında  okul masrafımı  cıkarmak  için  3-4  çift kanarya  5-6- bilemedim  10 çift  muhabbetle  ugraştım  niye merdiven altı olsun ki  kimler  gelmedi  olaralardan  sizler  bizler bu işi  profosyonel olarak mı yapıyoruz hani  benim anladıgım hobi yi  geçtik  para için  evet o da lazım masraflar  epeyce  yüksek  ama amatörce  yaklasırsak  önce  onların karnını  doyurp  sonra  kendim yerim nasıl  yerim  yavru  satarım  eş takım satarım  satarım  doganın kanunuda bu  degil mi yasamak için  savaşacaksın
siz  demişsiniz ki  siteyi takip  etmiyorsunuz  evet  kacırdıgım  bir cok konu olabilir  ama işim geregi  masa basında  en azından 15  dakikada olsa  günde  3  defa  bakarım  siteye
EVVELİYATI KARANLIK KUŞLARI SİTEDE SATARAK BİZ LERİ SIKINTIYA DÜŞÜRÜYOR  demişsiniz  dogru  bizler  acemilik  dönemlerimizde  sen veya  başkası  yani  ustalarımız hiç mi  işe yaramayan  yumurta kıran yavru bakmayan  kuşlarını  allayıp  ballayıp  biz  siz  onlar gibi  amatörlere  satmadımı  veya  siz  hiç  aldan madınız mı yani hiç tecrübeniz olmadımı  bu gibi  konularda
2001-2003-2006  her sabah işe  gitmeden  degil 15-20 tüm birikimimi  gömdüm birtek  kuş kalmayıncada dek  kuş  giribi imiş  senin elinden zabıta  aldımı hiç  kuşlarını veya  calındımı  istanbula  kuş getirip  toptancıya  para vermeden  gönderen oldumu  peşinden 6-AY KOSTUGUN OLDUMU    simdi  soruyorum  abi
satış  konusuna takıldım ben  sen  satmadın mı abi  bu siteden  bir  kuş  bile  tamam lahii  ile satana  sözüm yok  dürüstle 
ama birşey  hatırlatmak istiyorum  kendi  resmimi  cektigim  benim kendi  muhabbetlerim yavrularım  takımlarım bu  sitede  resimli  koyularak  satan arkadaşlar  bile  gördüm aradım arkadaşı  kuşlar  çok  güzelmiş  sizde mi  bunlR  EVET  BENİM  aRKdaşım  diyen bile oldu gönder  dedik  veya biz  gelelim dedim  muglaya  ıstanbula izmire    gittimde  ne oldu  adam  bu işin piri kafesler o biçim 10 numara ama dürüstlük  yok benim kusumu  arkadaş  satmışta nasıl sattıysa  o yüzden  bunu vereyim  diyor  forograf makinem bilgisayarım yanımda gösteriyorum  bu resim benim  bu kuş benim  adam bana siz kimsin hırsız mısın diyar  tffk üyelimi  yaptırayım dedim bende  gerekli evrak istediler  gönderdik üye olduk  aynen  anlatıyorum adam benim büyüttügüm cektigim kendi kanaryamı  benden  satın alıp  ayagını parçalarcasına künyeyi  cıkarmaya  kesmeye  calışıp  yarışmaya  sokmaya  calıştı  bune  ne diyeceksin  aslında  evlayatı  karışık olan kuşlar  degil bizleriz  biliyormusunuz  en iyisin bende olsun kavgasıdır  bu  sadece bende var  demek için  bu 

merak etmeyin sizler  bizim gibi  amatörlerce  sıkıntıya düşmezziniz en azından ben  düşürmem ama su nuda  bahsetmeden  geçemeyecegim  bursa  ıstan bul  izmir  ankara  büyük yerler siz  orada merdiven altı  daha cok vardır  ve de merdiven altın dan 9-10-12-15  cok  kuş alan profosyonellerde  biliyorum petshopcularda  biliyorum sitede  20 altında kuş satılması yasak  öyle degil mi 
bursa  bircok  üretici  petshoplara 15-16-18  veriyor  onu ne yapacagız (yerli yi ) jumbo  80-100-125  biz 80 100 jumbo sattık  siteden  yavru  ta balıkesirden antalyadan aradılar  kimseye satma  ben alacam  sunu  gönderiyorum yanına  bursada tanıdıgım var  oda kuşcu  biz  bilmiyormuyuz  anlamadık mı  niye iyisi cünkü  neden profa verreyim  gel  amatör  sana 60  zararına  ne zarası  60 yem alırım 25 kg ne oldu  kazana  gene ben en azından yavruma verecek  yemim de var  mamamda  zevk  işte budur benim kanımca  aklıma bir şey daha takıldı 
aca siz evleliyatı  karışık bir  kuş  mu  aldınız  veya  evliyatı karısık bir kuş alan kişi  size  bunu  siteye  yazın  mı  demek istedi  buda  geldi aklıma
tekrar üzülerek  dile getiriyorum  siz  konuyu  kusun meblasına baglama cabası  görüyorum  belki yanlış  sezinliyorum  inşallah öyledir  kuş  fiyatı  bir fiyat olamaz  1-2  aşagıolabilir  aramısda  ama  jumbo  cekostavakta 450-500  gibi rakamlar veren arkadaşlar  kendi zararınıda  sokuyordur  bu fiyatın içine ondan böyle  fransada  bir  jumbo çifti 75 ero muhabbet  dikkat  çifti bildigimden söylüyorum  ha orjınal mi  bakacaksın arkadaş  ben yerliye  500  veririm 10tl de veririm satarımda  yanlış yapıyorsun deyen  önce kendi ne bakacak  düne kadar  20  tl  kuş satıyum diyen bursa lı üretici  petshopcu karsısında  kuşlarını almayacak  diye  ödü patladı ne oldu  15- tl  verdi  iste bu ve bunlar  EVVELİYATI KARANLIK KUŞLARI SİTEDE SATARAK BİZ LERİ SIKINTIYA DÜŞÜRÜYOR  aynen katılıyorum  size    bizde  cam yok  ne gördüysek ne görünüyorsa  o  oyel  bilir öyle  alırız

fatesan

Uzman Üyemiz
Adı
….
Soyadı
…..
Hakan TOĞA' Alıntı:
merak etmeyin sizler  bizim gibi  amatörlerce  sıkıntıya düşmezziniz en azından ben  düşürmem ama su nuda  bahsetmeden  geçemeyecegim  bursa  ıstan bul  izmir  ankara  büyük yerler siz  orada merdiven altı  daha cok vardır  ve de merdiven altın dan 9-10-12-15  cok  kuş alan profosyonellerde  biliyorum petshopcularda  biliyorum sitede  20 altında kuş satılması yasak  öyle degil mi 
bursa  bircok  üretici  petshoplara 15-16-18  veriyor  onu ne yapacagız (yerli yi ) jumbo  80-100-125  biz 80 100 jumbo sattık  siteden  yavru  ta balıkesirden antalyadan aradılar  kimseye satma  ben alacam  sunu  gönderiyorum yanına  bursada tanıdıgım var  oda kuşcu  biz  bilmiyormuyuz  anlamadık mı  niye iyisi cünkü  neden profa verreyim  gel  amatör  sana 60  zararına  ne zarası  60 yem alırım 25 kg ne oldu  kazana  gene ben en azından yavruma verecek  yemim de var  mamamda  zevk  işte budur benim kanımca  aklıma bir şey daha takıldı 
aca siz evleliyatı  karışık bir  kuş  mu  aldınız  veya  evliyatı karısık bir kuş alan kişi  size  bunu  siteye  yazın  mı  demek istedi  buda  geldi aklıma
tekrar üzülerek  dile getiriyorum  siz  konuyu  kusun meblasına baglama cabası  görüyorum  belki yanlış  sezinliyorum  inşallah öyledir  kuş  fiyatı  bir fiyat olamaz  1-2  aşagıolabilir  aramısda  ama  jumbo  cekostavakta 450-500  gibi rakamlar veren arkadaşlar  kendi zararınıda  sokuyordur  bu fiyatın içine ondan böyle  fransada  bir  jumbo çifti 75 ero muhabbet  dikkat  çifti bildigimden söylüyorum ...  aynen katılıyorum  size    bizde  cam yok  ne gördüysek ne görünüyorsa  o  oyel  bilir öyle  alırız
kemal bey de çok doğru söylüyor da bu laflar da yalan değil hani. bi de bu açıdan bakmak gerek.
saygılarımla

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Barış ÖZDEMİR' Alıntı: