TÜM SİTE HALKINA 1 SORUM OLACAK CEVABI SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM.

yasko35

Takipçi Üyemiz
Adı
M.Yasin
Soyadı
ÇAVDAR
HAYIRLI GÜNLER SİZE BİR SORUM OLACAK
BİZİM MAHALEDE BİR ABİMİZ WAR GEÇEN SENE ROTTWEİLER ALDI (DEVİT-3) DENİLEN İLAÇ KULLANDI İLAÇ KEMİKLERİ GÜÇLENDİRMEK VE İRİLEŞTİRMEK İÇİN KULLANIYO AMA İLAÇ İNSAN İÇİN ECZANE HAYVANLARADA OLABİLİR DEDİ VE BU SENE ABİ NİN KÖPEĞİNİ GÖRDÜM NORMAL ROTTWEİLERE GÖRE KAT KAT BÜYÜKTÜ. MERAK ETTİĞİM HUSUS BİZ BU İLAÇTAN MUHABBET KUŞLARINA VERSEK BUKADAR İRİ OLURMU ACABA CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM...

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
suyuna katabilirsiniz  2/ damla  bende kullanıyorum.

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Devıt-3 Beşeriler de (yani memeli tabir ettiğimiz İnsanlar ve Hayvanlar da) kullanılır.Artı olarak Devıt-3 güneş ışığına ihtiyaç duyan bir ilaçtır.Tetikleyicisi direkt güneş ışığının vücu da ya da deriye teması ile başlar.Güneş ışığı olmadan bu ilaç vücut da çok etkili olmaz....Kardeşim inşallah seni aydınlatabilmişimdir....

yasko35

Takipçi Üyemiz
Adı
M.Yasin
Soyadı
ÇAVDAR
Mutlu ERTUĞRUL' Alıntı:
Devıt-3 Beşeriler de (yani memeli tabir ettiğimiz İnsanlar ve Hayvanlar da) kullanılır.Artı olarak Devıt-3 güneş ışığına ihtiyaç duyan bir ilaçtır.Tetikleyicisi direkt güneş ışığının vücu da ya da deriye teması ile başlar.Güneş ışığı olmadan bu ilaç vücut da çok etkili olmaz....Kardeşim inşallah seni aydınlatabilmişimdir....
ÇOK SAĞOLUN BENI BU KONUDA AYDINLATTINIZ AMA BEN YINEDE 1 KUŞUMA UYGULAMAYI DÜŞÜNÜYORUM EGER OLUM VE OLUMSUZ SONUÇ ALIRSAM SİZİ BİLGİLENDİRİRİM...

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
ÇOK SAĞOLUN BENI BU KONUDA AYDINLATTINIZ AMA BEN YINEDE 1 KUŞUMA UYGULAMAYI DÜŞÜNÜYORUM EGER OLUM VE OLUMSUZ SONUÇ ALIRSAM SİZİ BİLGİLENDİRİRİM...
[/quote]

Güneşte bırakmayı unutma  ;)

polat6473

Yeni Üyemiz
Adı
bülent
Soyadı
sezer
arkadaşım şunu da unutma devit-3 fazla gelirse yumurta kabugunda kalınlaşma ve zor çatlama yapabilir

xxxxfurkanxxxx

Üyemiz
Adı
furkan
Soyadı
temiz
Bir veterinere başvurmanı tavsiye ederim.Çünkü biyolojik ve fiziksel bozukluğa sebep olailir.

Onur Erdem

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Erdem
iri derken kuşunuzu ne kadar iri yapabileceksiniz ilaçla, yerli bir kuş cinsi gereği küçüktür zaten. Jumbo bakarsınız büyük iri kuşunuz olur. He ilaç kuşlara faydalıdır iyidir bilemem ama sırf irileştirir mi ? deneyeyim yaklaşımını pek doğru bulmadım.. Bence olduğu gibi bakın kuşlarınıza..