TUM ÜYE ARKADAŞLARIMIZA +1 DAVETİ

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
SA ARKADAŞLAR SİTEMİZİN UYELERİNİN ARTMASI VE ÇOK FAZLA KONU İŞLENMESİNDEN DOLAYI BAZI ÇOK BEĞENEN VEYA CAMİAYI İLGİLENDİREN OLMAZSA OLMAZ KONULARA BAKIYORUM 100 UN UZERİNDE OKUNMUŞ FAKAT İLETİ GÖNDEREN 3 5 KIŞI HAL BOYLE OLUNCA KONU AŞAĞIYA KAYIYOR VE DAHA AZ KITLEYE ULAŞIYOR ONUN İÇİN DERİMKI BEĞENILEN KONULARA +1 ŞEKLİNDE KATILIMLARINIZLA İLETİ GÖNDEREBİLİRSEK KONUYU AÇAN ARKADAŞ VE SİTE YONETİMİNE DİĞER ARKADAŞLARINDA OKUMASIYLA DAHA ETKIN BİR ORTAM HAZIRLANMIŞ OLACAĞINDAN KATILAN KATILMAYAN +1 DAVETLİDİR SLM

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
sağolun arkadaşlar bu göz gonul gordümü kendimi uyarmak hatırlatmak ihtiyacı hıssediyorum o yuzden toplu bir yerde çalışmadım o yuzden bazı kayıplarım hep oldu maddi manevi ne yapayım bence bmc slm bin mukabele

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Bence veri tabanı boşuna şişerek ekstra bir külfet getirecek ve ara ara konuya yapılacak yorumları okumak için çokça sayfaya göz atmak durumunda kalacağız. Benim fikrim bu şekilde, yanlış anlama Kemal abi, sırf sana itiraz olsun  diye yazmak aklıma bile gelmez, seni hepimiz seviyoruz biliyorsun.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Kemal abi bence buda iyi bi şey değil onun yerine katılıyorum katılmıyorum teşekkürler gibi butonlar olmalı yani 50 kişi tıklasa bile konuda kayma olmaz