tünek farkı..

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
MErhaba arkadaşlar, kafesimde plastik tünekler var. Bugün bır tane tahta tunek yaptım zımparaladım kafese koydum. kuş çok sevdi üzerinden inmiyor. kafesten çıkartıp dışarı koydugum zaman tüneği arıyor. agresifleşiyor. neden bukadar farkediyor?

birde dişi bir kuşun çiftleşip yumurta üretebilmesi için en az kaç aylık olması gerekir?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
6-7 ayda çiftleşir ancak 1 yaşından önce çiftleştirmenizi önermem. Ben de yeni yeni bunun farkına varıyorum. Irk küçülüyor çünkü 1 yaşından önce. Bu arada bütün tünekleri tahta yapın ve kuş çiftleşsin istiyorsanız kendinize fazla alıştırmayın.

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
6-7 ayda çiftleşir ancak 1 yaşından önce çiftleştirmenizi önermem. Ben de yeni yeni bunun farkına varıyorum. Irk küçülüyor çünkü 1 yaşından önce. Bu arada bütün tünekleri tahta yapın ve kuş çiftleşsin istiyorsanız kendinize fazla alıştırmayın.
En kısa zamanda öteki tünekleride değiştireceğim. üretim için çift almak daha mantıklı sanırım.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Aslında yavru almak daha mantıklı çünkü her halini biliyorsunuz. Çift alırsınız yeni yere alışmaları uzun sürer sonra hobiden sıkılırsınız.

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Aslında yavru almak daha mantıklı çünkü her halini biliyorsunuz. Çift alırsınız yeni yere alışmaları uzun sürer sonra hobiden sıkılırsınız.
yavru almak bıraz uzuyor ozaman:)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Ne olursa olsun. Tavsiye edilen ve bence de doğru olan bu.