Tünek İçin En İyi Ağaç

metroxylon

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Kurt
salmadaki kuşlar için tünek yapımında kullanılan en iyi ağaç hangisidir?
ben dut ağacının dallarından kullanıyorum.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
      Doğal olan yuvarlak, çeşitli çap ve sertliklerde tünekler kullanabiliriz. Ayrıca yumuşak ahşap ve ağaç kabuğu lifleri birer selüloz depoları olduğundan kuluçka dönemi öncesinde özellikle dişi MuhabbetKuşu için önemli dir.
      Söğüt dalları Aspirinin etken maddesi salisilik asiti içerdiği ve kuşlarımızın bunu doğal yoldan alacağı için benim hep ilk tercihim olmuştur..

Muhabbet Kuşları için diğer doğal ağaçlardan bir kaçı: Elma, Dişbudak, Kayın, Huş, Karaağaç, Dut, Armut, Kavak, Kızılağaç..

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
Muhabbet Kuşları için diğer doğal ağaçlardan bir kaçı: Elma, Dişbudak, Kayın, Huş, Karaağaç, Dut, Armut, Kavak, Kızılağaç..
Yılmaz maşallah kereste tüccarı gibisin
Ahmet salman arkadaşın olunca telefonda konuşmayıda Ahmet çok sever bütün tiyolar Ahmetten ;) ;) ;)

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
      Doğal olan yuvarlak, çeşitli çap ve sertliklerde tünekler kullanabiliriz. Ayrıca yumuşak ahşap ve ağaç kabuğu lifleri birer selüloz depoları olduğundan kuluçka dönemi öncesinde özellikle dişi MuhabbetKuşu için önemli dir.
      Söğüt dalları Aspirinin etken maddesi salisilik asiti içerdiği ve kuşlarımızın bunu doğal yoldan alacağı için benim hep ilk tercihim olmuştur..

Yılmaz maşaallahın var. Yakında bizim mesleğimizi elimizden alırsın ;)

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
Ben çam kullanıyorum.Bir arkadaşım  haşerelere karşıda ii olur demişti.