N nidanil Üyemiz Katılım 22 Şub 2013 Mesajlar 76 Konum istanbul Adı Anıl Soyadı Pet 13 Mar 2013 #1 kafese tünek yerlesımı nasıl olmalıdır çiftleşme açısından engel olmayacak sekılde ornek verebilcek varmı ? teşekkurler
kafese tünek yerlesımı nasıl olmalıdır çiftleşme açısından engel olmayacak sekılde ornek verebilcek varmı ? teşekkurler
A alibeyk Uzman Üyemiz Katılım 16 May 2012 Mesajlar 4,345 Konum İstanbul Adı mert Soyadı aydın 13 Mar 2013 #2 normal bir kafese göre kafesin enine doğru, biri diğerinin yanına ve yukarıda olacak şekilde iki tünek idealdir..
normal bir kafese göre kafesin enine doğru, biri diğerinin yanına ve yukarıda olacak şekilde iki tünek idealdir..
N nidanil Üyemiz Katılım 22 Şub 2013 Mesajlar 76 Konum istanbul Adı Anıl Soyadı Pet 13 Mar 2013 #3 Mert AYDIN' Alıntı: normal bir kafese göre kafesin enine doğru, biri diğerinin yanına ve yukarıda olacak şekilde iki tünek idealdir.. Genişletmek için tıkla ... yani aynı hizada olucak dımı ?cunku kımılerı bır tunek yukarıda digeride onun asagısında olsun dıyolar basamak gibi diyim sunada benim tünekler öle.
Mert AYDIN' Alıntı: normal bir kafese göre kafesin enine doğru, biri diğerinin yanına ve yukarıda olacak şekilde iki tünek idealdir.. Genişletmek için tıkla ... yani aynı hizada olucak dımı ?cunku kımılerı bır tunek yukarıda digeride onun asagısında olsun dıyolar basamak gibi diyim sunada benim tünekler öle.
A alibeyk Uzman Üyemiz Katılım 16 May 2012 Mesajlar 4,345 Konum İstanbul Adı mert Soyadı aydın 13 Mar 2013 #4 Anıl ER' Alıntı: yani aynı hizada olucak dımı ?cunku kımılerı bır tunek yukarıda digeride onun asagısında olsun dıyolar basamak gibi diyim sunada benim tünekler öle. Genişletmek için tıkla ... AYNEN ÖYLE BASAMAK GİBİ OLACAK....
Anıl ER' Alıntı: yani aynı hizada olucak dımı ?cunku kımılerı bır tunek yukarıda digeride onun asagısında olsun dıyolar basamak gibi diyim sunada benim tünekler öle. Genişletmek için tıkla ... AYNEN ÖYLE BASAMAK GİBİ OLACAK....
M muhendis155 Uzman Üyemiz Katılım 23 Ocak 2013 Mesajlar 690 Konum ANKARA Adı İSA Soyadı YAYILKAN 13 Mar 2013 #5 gayet güzel açıklamış Mert arkadaşım.
N nidanil Üyemiz Katılım 22 Şub 2013 Mesajlar 76 Konum istanbul Adı Anıl Soyadı Pet 13 Mar 2013 #6 Mert AYDIN' Alıntı: AYNEN ÖYLE BASAMAK GİBİ OLACAK.... Genişletmek için tıkla ... teşekkur ederım bye_happy
Mert AYDIN' Alıntı: AYNEN ÖYLE BASAMAK GİBİ OLACAK.... Genişletmek için tıkla ... teşekkur ederım bye_happy