TÜNEKTE ÇİFTLEŞME, DÜŞME VE DENGEDE KALAMAMA SORUNU

kuzey

Uzman Üyemiz
Adı
Kuzey
Soyadı
Kara
Merhaba,

Bu soruyu herkesin başına geldiğini varsayarak soruyor ve üstadlardan cevap bekliyorum. Benim çiftim çiftleşmeye çok niyetli. İyi geçiniyorlar. Birbirleriyle kavgaları yok. Çiftleşme sırasında erkek bacağını atıyor ama dengede duramıyor düşüyor ve bir türlü olmuyor.

Bunun için bir çözüm mevcut mu? Tünekleri çıkarmayı denedim bu sefer de yan tellere tırmanıp öylece bekliyorlar. Bir şey yapmıyorlar.

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Kuzey KARA' Alıntı:
Merhaba,

Bu soruyu herkesin başına geldiğini varsayarak soruyor ve üstadlardan cevap bekliyorum. Benim çiftim çiftleşmeye çok niyetli. İyi geçiniyorlar. Birbirleriyle kavgaları yok. Çiftleşme sırasında erkek bacağını atıyor ama dengede duramıyor düşüyor ve bir türlü olmuyor.

Bunun için bir çözüm mevcut mu? Tünekleri çıkarmayı denedim bu sefer de yan tellere tırmanıp öylece bekliyorlar. Bir şey yapmıyorlar.
Tahta tünek takın, iki ucuda kafes tellerine sabit olsun. Ayrıca tünekler biraz kalınca olsun (12-15 mm arası). Bu durumda sorun kalmayacaktır.

kuzey

Uzman Üyemiz
Adı
Kuzey
Soyadı
Kara
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:
Tahta tünek takın, iki ucuda kafes tellerine sabit olsun. Ayrıca tünekler biraz kalınca olsun (12-15 mm arası). Bu durumda sorun kalmayacaktır.
çok teşekkür ederim Sayın Ademoğlu, yarın ilk işim tahta tünek yapmak olacak.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
+1

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
tahta tünek takın sorun ortadan kalkar tabi bazen acemi erkekler çifleşmeyi beceremiyor zamanla alışır

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Tahta tünek takın kalınlarından olsun, her iki ucuda tellere sabitleyin bide. Hayırlısı olsun...

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Ahmet TATLIPINAR' Alıntı:
tahta tünek takın sorun ortadan kalkar tabi bazen acemi erkekler çifleşmeyi beceremiyor zamanla alışır
+1
ayrıca kafesin resmini koyarsanız daha sağlıklı olur...

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
ben çamdan yapmanızı öneririm rahatça bulabilirsiniz inşallah yvrularini en yakın zamanda alırsınız