Türk işi kuş yıkama (Yazık!!)

ömer GÜLER

Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
güler
yaw bizim millet niye düz mantık birader almışsın o hayvanı aç oku ya sana detaya in diyen yok yüzeysel oku bakımını anla öyle besle ... sattığım yavruların birini bu halde görsem ben kesin o adamı döverdim ben satarken adama her haltı anlatıyom allahdan yazıktır nasılda debeleniyo ya bu kadarda olmaz ya insanın braz kafa çalışır ya derki o hayvanda ter bezi yok terlemiyo sürekli kendini temizliyo ayrıca o kızın dediği kaka dediği olayda sağlıklı kuşda tüye temas olmadan düşüyo bu hayvan günün yarıdan çoğunu kendini temizleyerek geçiriyo  nasıl bir mantık neyse gece gece açtım yine ağzımı

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Abdurrahman KORKMAZ' Alıntı:
...baba kaka yaptığı yeri yıka! :) resmen boy abdesti aldırdılar hayvancağıza.
öküz herif  başka diyecek bir şey gelmiyor aklıma.... neeee

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Ben bir kere şahit oldum 2 hafta önce kadar.Bir tanıdığım üretici bir tasa doldurmuş suyu kuşu yarı yarıya batırıp-batırıp sabunla keseliyor.Naptın abi sen deyince ben böyle çok kuş kurtardım.Kuş pislikten kendini kaybetmişti diyor.Cahilin merhameti yoktur diye boşa söylememişler.Durumu kavrayamıyor ki.Sen bir şey anlatmaya çalışıyorsun o başka dil konuşuyormuş gibi sadece bakıyor.Bu kuşta 5 gün civarlarında öldü.Önceki yıkayıpta yaşayan kuşları kendi iyi ettim sanıyor.

davut kıyak

Yeni Üyemiz
Adı
davut
Soyadı
kıyak
ŞAHSEN BEN BAŞINI İZLEDİM DEVAMINI İZLİYEMEDİM.YAZIK GÜNAH  neeee

Emel GÜL

Üyemiz
Adı
emel
Soyadı
gül
ben yaşadığını sanmıyorumm böyle insanların bırakın kuş beslemesini kuşlara yaklaşmasını bile içim almıyorrrr :'( :'( :'( :'(

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Murat ALP.' Alıntı:
Cahillik hangi konuda olursa olsun gerçekten çok acı.Bilgi ve çalışmak nasıl insanı VEZİR ediyorsa,cahillik ve tembellik de o kadar REZİL ediyor.
+1

cemilww

Yeni Üyemiz
Emel GÜL' Alıntı:
ben yaşadığını sanmıyorumm böyle insanların bırakın kuş beslemesini kuşlara yaklaşmasını bile içim almıyorrrr :'( :'( :'( :'(
Aynen bende şu an o kuşun yaşadığını zannetmiyorum. Cahilce yapılan bir uygulama. neeee

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
YAZIK GÜNAY YA EL İNSAF DİYORUM BAŞKA BİŞEYDE DEMİYORUM

Kazım66

Takipçi Üyemiz
Adı
KAZIM
Soyadı
TOPRAKSEVEN
Videonun altındaki yorumları okudum.. Adam saç kurutma makinesi ile kuruttuğunu gururla söylüyor birde... Marifet gibi birde kameraya alıp medyaya paylaşmları daha da trajik bir durum.. Ne güzel söylemişler "Cahile verilecek en iyi cevap susmaktır" diye ne kadar anlattılarsada kendi mantığındaki uygulamanın doğruluğundan bahsedip duruyor. Yazık!!

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
abi yıkaması tamam hadi bi nebze cahillikte.
Sirkeliyor yıkama sonunda hayvanatı..
peh