Türkiye'de istediğim bir ölçüde plastik folluk nasıl ve nereden yaptırabilirim?

Recep20

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
twitter.com
Adı
Recep
Soyadı
Okumuş
örnek olarak boyutları 22 35 plastik folluk kime yaptırabilirim bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
Bende fazla var ölçüleri22.5**23 olması lazım jumbo için güzel ben kullanıyorum çok lazım değilse 5-6 tane kadar ben verebilirim .Çok almak isterseniz adresinide veririm isterseniz ordanda alabilirsiniz

orka84

Uzman Üyemiz
Adı
Fevzi
Soyadı
Özyayla
naturbird var izmirde internetten ulaşabılırsınız istediğiniz her ölçüde yuvalık yapıyorlar.

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Recep OKUMUŞ' Alıntı:
örnek olarak boyutları 22 35 plastik folluk kime yaptırabilirim bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Piyasadaki bulabileceğiniz plastik folluklar standart olanlardır 17*20 boyutunda, bende çok aradım ama en sonunda istanbul/ kartaldan 20 * 22 plastik folluk bulabildim, bundan daha büyüğü olduğunu sanmıyorum. Siz yinede Naturebird ile bi görüşün onun dışında size birde siteye kayıtlı Cengiz Basut bey var kendisi ile irtibata geçebilirsiniz, aradığınızı inşallah bulursunuz.

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
sanırım sultan papağını için kullanıcaksınız özel kalıp yapmaları gerekebilir ama yapan elbet vardır.

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
maalesef arkadaşlar kalıp maliyetleri çok yüksek bu yüzden sürüm olmayacak ürüne kimse yatırım yapmaz.
ahşapdan yapıma benzer şekilde kes yapıştır tarzında p.v.c. den yaptırmanız mümkün olabilir ancak. bunlardada naalesef maaliyet yüksek çıkar.

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Sinan ÇELİKEL' Alıntı:
Bende fazla var ölçüleri22.5**23 olması lazım jumbo için güzel ben kullanıyorum çok lazım değilse 5-6 tane kadar ben verebilirim .Çok almak isterseniz adresinide veririm isterseniz ordanda alabilirsiniz
sinan bey, elinizdeki follukların ölcülerinde folluga ihtiyacım var, özelden mesaj attım, bakarmısınız