Türkiyede ki veterinerler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
Size malesef gurbette hiç güven vermemişler Mehmet bey, türkiye de en azından bu işi seven ve bilen insanlarda var ama orda baksana sizi nasıl korkuttularsa artık. Neyse zaten aynı dili konuşmuyoruz, size birşeyleri anlatmaya çalışmaktan da vazgeçtim, iyi günler.

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Iyilere söz yok zaten, sayisi azdirda zaten, ...

Sayisinin cogalmasi dilegimle in$allah, ...

Fakat her sevilerek yapilan i$ dogrumu sizce ?

Katilde i$ini severek yapiyor, hem zevkini aliyor, kiralik ise bununlada EV gecindiriyor, ... yani bir i$in sevilmesiyle olay bitiyor ise vay halimize, ...

Hastaliklara gelince, cenábi Allah ( C.C. ) hic bir canliya dermansiz dert vermesin in$allah !!!
Hastaligi verende o, $ifasinida, ... cünkü her$ey onun emanetidir zaten !

Doktor ve hekim ise " sadece " yer yüzündeki ya yardim eden kávim kullaridir, yada kar$isindaki insanin acisindan kendine cikar hesabi yapandir, ... adamin ya vicdáni vardir, yada yoktur, ... ve bizi hayvanlar aleminden tek ayiran özellik " MERHAMET " hissine sahip olabilmemizdir !

Allah ( C.C. ) daima iyiler ve merhametliler ile kar$i kar$iya getirir in$allah !

Korkmayin Atilla bey, ekmeginizde sizin olsun, üzerine caldiginiz tere yaginiz veya kaymaginizda !!!
Nasibinizde ne varsa onu yersiniz zaten, ... ne fazla nede bundan az, ...

Her$ey gönlünüzce olsun  ;) yinede  :)

Bana bir$ey anlatmak istiyen kollari sivar ve kendini azda olsa yorar !

Yazilar sade bana degilya, herkes faydalansin !
Degilmi ?!

Neyse, ... bu ara ismim Murat  :)
Mehmet`tide galiba sade sizmi görüyorsunuz  ;D

Ilaclarin kokusundan olsa gerek, ... C:)

Neyse, abbas yolcu, ...  :-X

istanblue

Üyemiz
Adı
Cihan
Soyadı
T
Konuyu açan(Mehmet Demirbilek)  hangi amaçla açmış bilemem.Siteye sadece al-sat yada yardım için konu açılmaz üretici-hobici karşılaştığı problemi, elde ettiği öğrendiği tecrübeyi yaşadığı bi olayı diğer üyelerle paylaşmak için açabilir gayet doğal hakkıdır. Bir başka mesele mesleğiniz nedir bilmem beni ilgilendirmezde Atilla Bey ama Türkiye'deki veterinerlik genelde büyük-küçük baş üzerine ve birde kanatlılardan tavuk hindi vs üzerine  yoğunlaşır bu da ülkemizdeki hayvancılıkla alakalıdır. Tropikal kuşlar üzerine yok mudur vardır ama sınırlıdır her ilde bulabilir misin? çok zor. Yapılan eleştiriler de bundan kaynaklanıyor bence. Herkesin düşüncesine saygı duyarım ama ayrıştırıcı dışlayıcı düşüncelere tahammül edemem.
Saygı çerçevesi içinde kalınması dileğiyle

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
tartısmaların baska konular üzerine kayması üzere, konu tarafımca kitlenmistir..lütfen birbirimizi kırmadan tartısalım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...