TÜRKİYEDE YENİ ÜRETİLMEYE BAŞLAYAN FORPUS PAPAĞANI

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
İzmir dışına satışı yokmuş diye uyarı yazmış Alpay BİLİR bey. Alabilenlere ne mutlu. Hayırlı olsun.

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Sahibindende bir kaç ilan çıkmıştı mavi sarı yeşil mutasyonunu gördüm yurtdışında çok yaygın ve sevdalar gibide verimli kuşlar düz renk umarım ülkemizdede yaygınlaşır ve fiyatları ucuzlar youtubede çok videosu var.

serhatt98

Yeni Üyemiz
facebook ta altuğ saraç ismini aratırsanız elinde bolca var türkiyede öncülerindendir forpusların

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Muhteşem thumbsupbo. Kemal bey kuşların fiyatları nedir acaba üretimi sevdalarla aynı mı? Belli bi ayrıntısı var mı?

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Onu bey tesekkur ederim, fiyatlar renge gore degisiyor, albino lutino derseniz 500 civarinda, mavi ve yesiller 200-250 bandinda. Uretimi ayni muhabbetler gibi. Zor degil.

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Normal nadir bir tür şu anda youtubede izlediğim videolarda follukları yavru doluydu sizin gibi üreticiler sayesinde yavaş yavaş ülkede yaygınlaşır inşallah başarılarınızın devamını dilerim.

yakup yıldırım

Yeni Üyemiz
Adı
yakup
Soyadı
yıldırım
Serhat GÜRSOY' Alıntı:
facebook ta altuğ saraç ismini aratırsanız elinde bolca var türkiyede öncülerindendir forpusların

kendisinden almak için görüştüm ben fakat gönderi ücretini yüksek bulduğum için vazgeçtim ve arkadaşımın alacağını söyledim. Arkadaşım gittiği gün telefonu kapalıydı ve facebookdan kendisine yazdığımda herhangi bir cevap vermedi. Dolandırılacakmıydım acep diye düşünmedim değil.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Yakup YILDIRIM' Alıntı:
kendisinden almak için görüştüm ben fakat gönderi ücretini yüksek bulduğum için vazgeçtim ve arkadaşımın alacağını söyledim. Arkadaşım gittiği gün telefonu kapalıydı ve facebookdan kendisine yazdığımda herhangi bir cevap vermedi. Dolandırılacakmıydım acep diye düşünmedim değil.
dikkat edin çarpılmayın...

cenk10

Yeni Üyemiz
Adı
Yiğit
Soyadı
cenk
Arkadaşlar merhaba 15 gün önce 2 aylık yavru bir forpus papağan edindim. En pahalısından yemler kafeler oyuncaklar aldım lakin bir türlü bana ısınmıyor elimi uzatınca hatta kafese yaklaşınca kaçıyor neden böyle? Nasıl ısındırabilirim kendime?

Daha önemlisi kafesine yem koydum içinden sadece çekirdekleri ayıklıyor diğer kısımları atıyor kafesin aşağısına? Mürekkeb balıgı sırtı, kuş kumu koydum hiç kullanmıyor hatta su bile içerken görmedim hiç yada çok az içiyor? Salatalık havuç falan yediklerini okudum onlarında koydum kafese hiç yemedi bakmadı bile.. Bu kuşun sorunu ne sizce napabilriim?