Tütün kuş bitini kaçırırmı

Mehmet Gün

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Gün
Biryerde tütünün kuş bitlerini uzak tuttuğunu okudum doğrumudur kafesin alt kısmına serpsem bitleri uzak tutarmı gerçekten,bir sorum daha var kanaryam bu sabah tünekte poposunu tüneğe çarptırıyordu ilk defa gördüm böyle bir hareketini neden olabilir?

AhmedDemir

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmed
Soyadı
Demir
Tutun vb seylerle ugrasmayin alin duzgun bir bit ilaci kafes de kurtulsun kuslarda sizde kurtulun kanaryaniz erkekse tunekle ciftlesiyodur buyuk ihtimalle ...

Mehmet Gün

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Gün
Ahmed DEMİR' Alıntı:
Tutun vb seylerle ugrasmayin alin duzgun bir bit ilaci kafes de kurtulsun kuslarda sizde kurtulun kanaryaniz erkekse tunekle ciftlesiyodur buyuk ihtimalle ...
avispray var onu arada bir sıkıyorum kuşların ulaşamayacağı yerlerede biyodust serptim baya siyah bit öldürdü  ama kanaryanın tüneğinde yine kırmızı bite rastladım sonu gelmiyor uzak tutmaya çalışıyorum

Mehmet Gün

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Gün
Ahmed DEMİR' Alıntı:
Kirmizi bit derken duvar biti degil dimi
tüneğinin arasında buldum 2-3 tane kırmızı renkliydi basınca kan cıkıyor sanırım kan biti diyorlar kuşların kanını emen cins birde siyah bitler var pencere önünde oraya biyodust serptim baya ölmüş kafese kuşlara zarar vereceğinden serpmiyorum ızgaranın altına biyodust serpsem kuşlara zararı olurmu oraya erişemezler sonuçta

Kemalgir

Takipçi Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Malgır
Mehmet GÜN' Alıntı:
Biryerde tütünün kuş bitlerini uzak tuttuğunu okudum doğrumudur kafesin alt kısmına serpsem bitleri uzak tutarmı gerçekten,bir sorum daha var kanaryam bu sabah tünekte poposunu tüneğe çarptırıyordu ilk defa gördüm böyle bir hareketini neden olabilir?
Tütün değil karanfil